Valborg...

Valborg o min jävla cp mage ska såklart krångla.. käkade på stan o ingen o nyttig mat men ändå så har min mage ballat ur o apoteket är inte öppet o inga mag tabletter har jag kvar *suck* har konstant magont men skitsamma .. får festa så gott det går.. Har ju alexs här nu :D kommer snart hit några till o festar med oss..


Nej nu ska jag fortsätta sminka mig o hoppas på att min mage blir bättre...

Till dig Alexs..

Jag ÄLSKAR dig Alexs o jag vill egentligen inte att du flyttar *snyft* fattar inte att  vi inte hittat varandra tidigare men ändå så förstår jag för vi e såå sjuuukt lika... lika avvaktande.. men  fast du flyttar så kommer vi aldrig glida isär.. du är verkligen nån som betyder så mkt för mig o jag är så glad att jag hittat dig.. du är en äkta vän o aaa bara så bra o jag längtar såååå sjukt mkt till trance kryssningen o till semstern i sommar för då ska vi ha så sjukt kul ihop..du får mig att må så himla bra pullan min.. ingen kommer nånsin att vara som du för du är som mig.. hehe du vet vad jag menar hehehe..jag äslkar mina andra vänner men de e så underbart att hitta nån som älskar trance lika mkt som mig o som är så extremt lik mig o som är sån himla underbar person :) .. inte många som förstår mig o hur jag tänker o är som människa men med dig så behöver jag inte ens säga vad jag tänker för du vet redan...

Vet att vi kommer träffas ofta på våra lediga helger men vill kunna ha dig här nära som vi haft nu 3 min o så har man dig här o ditt enorma stöd men ja du kommer att finnas där ändå det vet jag o jag kommer alltid att finnas där för dig..

Vi hade iaf sjukt kul i kväll, underbar musik sjukt mkt dans .. transa vet du de e vi bra på haha .. kl fyra hahaha ..o de v ar så sjuk sjukt roligt i onsdags oxå helt underbsart o vackert blå märke lyckades jag införskaffa oxå hahahahah..

Usch nej nu får jag ångest.. *snyft* men sk ainte bli sentimental utan tänka på det positivia o vara glad fö din skull nu när du äntligen får komma till sthlm ....

Love ya big time.. puss...

Skybar förra tisdagen :D .. uppdatering på begäran hehe ;)

Lägger ut lite bilder från förra tisdagens bravader ...

Annars så har det vart fullt upp, har jobbat massor o festat massor o ska festa i kväll o sen i helgen igen.. hehe blir aldrig lugnt nuförtiden.. Alex flyttar till sthlm snart o det känns sjukt jävla hårt, ingen av oss har någonsin träffat nån som e så lik en själv .. skulle nästan kunna flytta med Alexs till sthlm men kan bara inte lämna mina syskonbarn här det går bara inte vill vara nära dom.. sen så e inte sthlm min favvostad direkt hehe ..kommer sakna henna sjukt mkt på jobbet men vi kommer ju umgås ändå, blir trancekryssningen snart sen så har vi semester samtidigt så dfet blir att spendera den ihop en hel del i sthlm o sen kanske utomlands :D helt underbart.. min pulla ..


Annars så har jag vart en hel del med Alexs nu som sagt eftersom att hon snart flyttar.. har kollat på liet skräckisar, Malin o Alexs låg på en varsin sida om mig i sängen o var rädda hehe .. det brukar vara jag som e rädd men jag börjar nog bli härdad nu hehe ..Sen så har jag aldrig känt mig så här trygg någonsin som jag gör i den här lght.. helt underbart.. mår faktiskt bra för tillfället om man vågar säga så utan att det händer nå trist.. hoppas iaf på en sak i helgen sen så får vi se om det blir så ^^ -.. hoppas kan man hehe ...

Förra onsdagen så var vi ute med en leverantör o mja, vi åt o söp för över 10000 kr, inte illa pinkat.. först så var vi 10 pers på restaurangen men så gick vi 5 st vidare till krogen o där lyckades vi på 5 pers supa upp ca 5000 kr på mindre än 2 tim.. heeelt skjukt men fan vad kul vi hade.. men jag vart inte alltför full eftersom att man åt så pass mkt samtidigt :D .. den leverantören o så rolig att gå ut med  :D .. men ja vi säljer ju sjukt mkt från dom oxå .. fick en egen vinflaska för att jag sköter mina beställningar så bra från dom :D kändes bra...

Ja o sen på måndag så ska Anette kidnappa mig efter jobbet o vad som ska göras o destination är tydligen Top Secret så mmjaa.. hehe ska bli intressant men innehåller det en söt liten Anette så blir det nog super, .. sa till min Chef att kommer jag inte till jobbet på tisd så har Anette kidnappat mig till oslo eller nåt haha ..

Hoppas att min uppdatering e godkänd bästa Liten :D

Nehepp om jag kanske ska ta o duscha snart.. ska kanske bara slappa lite till . vette fan.. vill att Alexs ska sluta jobbet o komma hit så vi kan knäcka första biran hehe ..

Pöss på er alla mina bästa babes.. älskar er alla .. pösssss

Se ya

Vackra Madde med underbara Selma.. love them both.
image240

Roliga Kimpa från jobbet :D
image241

Jag o Madde                                                  Absolut bästa Selma  
              

Jag HOT; NOT!!! Haha       Kim Igen :D
                  



Vackra Madde :D
image249


Vackra och underbara Alexandra
image250

Kim fular sig! Hehe       Madde pekar fuck you :D
                     

O sen slutligen jag igen då ...sen fick kameran stanna hemma.. man får inte tillbaka den 2 ggr efter att ha tappet den på krogen hehe ..
image256 



Sminkningarna från i tisdags..

Jepp i vanlig ordning så sminkade jag Madde innan vi ska ut :D sen så sminkade jag även Alexs, lägger ut lite bilder :D

Alexs e lite blyg med skuggan så försökte att inte sminka så mörkt men ändå markera ..
image233

Close up på fina Alexs :D
image234

Madde innan


image235


Madde efter :D
image236

Så fin så :D
image237

image238

Jag själv ...
image239

Skyan i kväll då o en massa nice sällskap..

Det blir en trevlig tisdag igen då med en massa roliga vänner o lite vin o öl :D gott gott ... ska använda mit nya linne i kväll iaf .. e helt kär i det för de e sååå snyggt :D


Snart så kommer Madde hit så ska jag hoppa in i duschen o sen efter ett gulligt liten önskemål från min fina Madde så ska jag lägga en skugga på henne sen :D .. sen så bär det av hem till alexs.. hehe 3 min gånngväg inte så avancerat .. tar med alkoholen o Maddes lilla Selma under armen så hon slipper ligga här själv alltför länge :D ..

I går så bjöd jag Alexs på mat så i dag så lagar hon mat åt mig pullan min :D ... skönt att slippa själv ..

Nej men om jag ska lägga ut en bild på mitt nya inköp ..

Hej hopp ..


image231


Skabbig efter en dag på jobbet.. snart dusch...
image232

Nya naglar o smink..

Fick mitt nya smink i dag från Mad Minerals, helt okej smink billigt o bra .

O så har jag fixat mina naglar, har ju legat hemma o vart sjuk sen i måndags kväll nu så ville ha nåt o göra i dag.. har knappt ätit nåt i dag har sån sjuk magkattar så kan inte få i mig nånting.. skulle behöva nån bra magmedicin nu.. känns som att apotekets receptfria tuggisar inte hjälper just nu ..

Annars så är febern nästan borta o jag ska jobba i morgon, kommer behöva fixas en hel del inför helgen nu när jag inte vart där.. hoppas att det inte är alltför stökigt iaf men det visar väl sig iaf..

I morrn så ska jag vara barnvakt åt min lilla Ängel Alicia, hon vill komma o sova över här själv utan Ellinor så hon får ha sin faster för sig själv hehe .. annars så  slåss dom nästan om min uppmärksamhet dom små skitungarna..

Sen på lördag så hoppas jag verkligen att Å2 har öppet annars så lär det ju bli BMB.. ja det visar sig..

Nehepp lägger ut lite bilder från dagens aktiviteter hehe ..


Vänster hand
image223

Höger hand
image225





image227

Mineral sminket
image228


image229


image230

Trött på mig själv ..

Hmm blir lätt trött på mig själv som låter mig själv känna dumma saker ibland.. håll det på rätt nivå Lina ...


Feber o halsont :(

Kan det bli mer typiskt *suck* mådde skit i går när jag kom hem o vaknade hela natten av frossa o värk i kroppen :/ Alexs tyckte jag skulle ta med värktabletter hem men jag vill inte käka upp alla deras.. dum som man e så när dom jag tog hos dom släppte så mmm såå skönt så ...Så nu sitter jag här med 38 g feber. ringde Gunnar o sa att jag kommer in senare så det finns personal tills i kväll på jobbet iaf.. Han berättade att Sussie hade haft halsfluss o jag pratade en hel del med henne på jobbet i helgen så hon har säkert smittat mig, jag får det hur lätt som helst hade jämt det när jag var liten :( hoppas jag slipper gå till läkaren o få penecilin drygt att behöva ta sig dit ..

Nån som har nå br tips på vad man kan göra själv mot halsfluss, nån huskur som hjälper  kanske hehe .. Har ju mucogagin hemma o då domnar man ju av iaf ..fan jag fattar inte varför jag jämt ska bli så lätt sjuk :( är uppvuxen på landet med en massa djur så jag borde blivit härdad när jag var liten men oooh nej jag har alltid blivit lätt sjuk ..så jävla värdelöst .... hatar feber för man blir så skum i kroppen.. orka gå til apoteket.. tar värktabletter när jag kommer till jobbet istället ...blääää jag vill vara frisk nu o sluta ha ont i kroppen :(


Annars så var jag o kikade på film i går men skivan jag bränt ut funkade inte så vi fick se 1408 som jag o Alexs redan sett men inte Malin o hon vill helst se den filmen.. o ja vem somnar i slutet märker vi mmjoo Malin hehe så nu har jag sett den 2 ggr o Alexs 3 hehe..

Vill kolla på Day of the dead i dag men vette fan om det är så smart att Alexs kommer hit när jag e sjuk så väntar nog tills jag e frisk så vi kan se den tillsammans.. fan vad det ska värka i kroppem då :/ .. eh sluta gnäll det blir inte bättre bara att härda ut.. lite feber bara ...


Ska nog ta hem nyaste Criminal Minds o kika på för de e bara skit på tv o jag kan inte somna om..

Blä blä ..

Iväg.

Nu ska jag bränna ut en film sen så ska jag kila iväg till Alexs o Malin.. ska ta värktablett där så man kanske blir människa igen ..

Se ya ..

Bokat o klart..

Nu var det bokat o klart till kryssningen  :D trance i 40 tim .. biljetterna släpptes i dag o dom e redan slut .. Vi vart nästan utan o då hade jag gråtit blod men nu så har vi .. lääängtar såå jääävllaaa mkt ..

Ska åka med dom roligaste tjejerna oxå plus att massa andra ska åka som man känner :D känns så skönt att äntligen hittat vänner som älskar trance lika mky som jag gör så svårt att få folk att vilja dansa till sån musik annars..

Blir tranceklubbar o sthlm oxå med Alexs sen..

Kankse blir film sen oxå, får se när Alexs slutar jobbet..

Jag börjar äntligen må bra i mig själv igen har haft en låg period på senaste men nu åså lever jag bara livet o tar det som det kommer..känner även att jag förändrats mkt som person på sistonde.. känner mig mer avslappnad o orkar inte bry  mig så mkt om saker längre o vill bara ha kul just nu vilket kanske får folk att undra men ja jag vill bara vara just nu .. är singel ordentligt för första gången sen jag var 15 år så har en del att ta igen,har inga barn eller förpliktelser förutom mitt jobb o det känns bra.. att bara behöva anpassa sig efter sig själv .. ska försöka hålla mig singel ett tag nu o inte kasta mig in i något.. lära känna mig själv o acceptera mig själv som jag är bättre..

Känner iaf att folk får ta mig som jag är, annars så får det vara.. men känner att jag fått sån bra kontakt med en massa nya människor som får mig att må bra.. Har mina få vänner från förut som betyder mkt.. Jag o en jobbkompis satt i torsdags o disk. hur många tjejkompisar man växt ifrån o sollat bort genom åren .. man växer ifrån varandra o då e det bara att accpetera det.. det som ger en negativ energi är inget att hålla kvar vid o det som gör en lycklig ska man vårda så gott det går..
Ja som vanligt mkt tankar i min skalle men så e de ibland...efter min separation med mitt ex så har jag funderat o funderat på allt o hunnit komma fram till mkt o det ä att jag känner mig som sagt som en ny människa o att jag verkligen behöver vara själv.. inte bra att hålla sig kvar för att det är en trygg vana..

Jag vill koncentrera mig på mitt jobb o bara vara sen efter det .. har däremot lite tankar på annat håll som jag inte vet vad jag vill med o försöker vifta bort dom.. känner att jag måste testa igen för att veta vad jag tycker om dom.. Prata i gåtor i think so hehe.. vissa kanske vet vad jag menar..

Tycker det är så tråkigt att Johanna o Tony har flyttat till Island e glad för dom men saknar dom massor, puppyface till dig Johanna ..O nån knäpp o otippad tanke till dig Tony.. måste ni bo så långt bort, e dyrt att hälsa på er haha .. pöss pöss på er..

O Alexs ska flytta till sthlm men de e ju inte så långt bort iaf så man kan ju träffas ändå ..Tur att jag har mina två Malin på varsin sida om mig på stan :D skönt med goa grannar.. synd bara att jag hamnade så långt bort från Puman eller långt o långt man blir lat när man bor på stan hehe.. Madde är jag inte heller granne med längre men hon hade flyttat iaf .. Hanna går det direktbuss till iaf hehe .. men lite långt ändå haha ..Så bekvämt att vara kvar på stan hehe .... Men Sofia bor bra till oxå så där kan man träffa goa henne o Anette lätt.. haha vilket rim.. ne nu skriver jag bara en massa trams som lunkar omkring i mitt tankspridda huvud...är ofta förvirrad men det brukar gå bra ändå haha ..börjar få ont i halsen igen i har ont i kroppen.. stängt på apoteket.. fan vad drygt.. jaja bara o härda ut ..

Nu ska jag prata med Anette på msn ..

Orka bry sig ..

Fan vad det blev intressant att bry sig om mitt liv, jag e vuxen o väljer väl själv vad jag gör.. blir bara så trött när folk ska döma en bara för att dom själva inte gillar det man gör..ehh ingen stor grej egentligen men tycker bara att jag väljer själv vad jag gör med mitt liv o så intressant kan det inte vara att disk. det ...om ni stör er hålld et för er själva..


Om inte annat så har jag haft en underbar helg eller ja den började i torsdags för min del hehe .. Underbara Malin o jag har flujmat tors fredag o hade massa kul. Alexs var med en stund i fredags o vi älskar trance lika mkt båda två så vi stod o dansade till det i mitt vardagsrum hehe ..

Vart chockad för i går så spelade dom riktigt bra trance ett tag inne på BMB :D me lika alot.. shakade loss med Lilla T, Chrille med company o fan det behövdes :D ... Tack Lilla T för en rolig kväll :D synd bara att vi tappade bort  varandra på slutet men vi hade ju entrevlig krogkö upplevelse White trash haha .. i think not.. O tack Sofia o Anette för en trevlig kväll .. men de va inge kul att stå o trängas i kön hehe ;)

Pöss på er .. Nu slutar jag om 1,20 h. har vart mkt i dag har en liten rast nu sen ut o serva lite kunder innan man drar hem ...

Trancekryssning jag längtar ännumer nu hehe ..

Fuckning jävla fuck ....

Jag kommer inte kunna åka till amsterdam på sensation black för när jag har råd att pröjsa biljetterna så är dom redan slut ... faaaan jag ville ju åka dit .. fucking jävla roligt va ...

Annars så lutar det åt en tre dagars då hehe .. karaktären e svag o är inte svårövertalad hehe ...

Hem till Sofia i kväll.. pratade med Anette o ja jag kunde inte motstå Litens söta röst hih o erbjudande om vin .. ja menar vad kan egentligen bli bättre än en kväll med sina bästa vänner.. Jooo sex kanske men det ska vi ju inet ha ändåså så ja menar hehe då behöverjag mina babes ... pöss på er  ... skulle inte kunna leva utan er för fem öre .. alla mina vänner gör så mkt för mig bara av att finnas där ..

Nehepp slutar snart får ta mig ett sista ryck på avd. o sen hem o duscha.. tiggde till mig skjuts av Tikka hem hehe .. skönt o slippa bussen ..

Se ya bitches ..

VILL ÅKA NU!!!!!!!

Faaan jag vill åka nuuuuuu på kryssningen.. sitter o kollar trance klipp från sensation black and white i Amsterdam o Monday bar båten som vi ska åka med.. fan vad kul det ska bli :D

Vilken nice kväll :D

I kväll så var vi några från jobbet o några andra vänner först var vi här sen gick vi vidar etill Alexs o Malin o hade skittrevligt där :D sen vidare till sky bar o hade massa trevligt där på alla håll holl o kanter hehe .. vart kanske lite full men va fan det var nice D...sen så hem o upptäcker att fan min väska e borta..va ovanligt Lina att du super bort saker.. in i hissen igen o upptäcker att det går inte att åka upp så jag, Kim och Madde stod i hissen o väntade på att nån skulle åka ner o det gjorde dom ganska fort så upp frågade i baren o jaaaaa tack god egud där var min väska med alla tillhörigheter så som plånka, nycklar, smink m.m .. så ner igen iaf o hem ringde lite samtal på vägen.. kommer hem Madde gör ett tappert inlägg i sin blogg *asg* riktig fin insats.. nu ligger hon o Selma o sover brevid mig i sängen.. mysigt med lite sällskap får gärna hända oftare :D hehe.. Selma är ju den söööötaste lilla vovven som finns.. sötaste stora vovven e Tyra :D ..


E ju lite bakis dårå o skulle behöva nån mat som återställer kroppen, ska ringa Malin o kolla om vi ska luncha ...

Den 31/5-08 så ska jag på Trancekryssning¨-Black and White.... tror ni jag längtar massor eller .. ehm joooo...

Ne nu ska jag glutta lite mer på Tv..

Se yaa