Mango i kväll då :D

Äntligen så är det dags för Mango på Lögan :Dtrance tält 700m2 hela natten kommer att bli grymt kul :D ... önskar bara att det höll på längre en kl 1,00 men men ..värt e det iaf.

Annars så sitter jag på jobbet nu o skriver lite skyltar, håller fortfarande på med våran lagerrensing.. massa gammalt som uttgått som ska säljas bort.. vi rensar hela tiden...

Jobbar till kl 20,15 i kväll det suger så blir att stressa hem o duscha, dricka o sminka.. tänker bara sminka mig mig själv i dag för komme ratt ha bråttom.. stackars Anna hade inget attdricka från systemet som tur va så shoppade jag på mig en hel del i går på systemet så det räcker till oss båda :D

Nu ringde Anna oxå ska ringa upp henne..

Hej hopp

Tillsammans...

Satt på lunch o några jobbarkompisar undrade om jag o Filip var tillsammans o vi har ju aldrig liksom disk det så jag vart ju tvungen o fråga hehe.. typ lågstadie nivå haha får jag chans på dig ;)

Hehe men ja vi är ju det iaf har vi kommit fram till.. hehe ja så nu är jag officiellt inte singel längre hehe .. o jag som aldrig skulle träffa nån kille seriöst igen o aldrig bli kär o leva ensam resten av mitt liv hehe .. det höll länge ;)

Men synd att han bor långt bort men det skiter jag i, e det rätt så e de o jag skulle aldrig hitta en sån bra kille här i stan eller i närheten iaf så... skulle fylla i en tidrapport på jobbet men hade fyllt i helt fel hehe Sussie o min chef på jobbet undrade vad jag pysslade med o ja sa att jag e lite förvirrad just nu, Sussie säger okej nykär skriver vi som anledning haha *S* vadå märks det eller.. ;)

I kväll så är det Irene Huss hos Sofia som gäller :D vart ju inget i går gick på bio med Filip, hnas bror, brors tjej o hennes bror .. såg The Happening o mjaaa vad säger man .. it kind of sucks hehe .. bra början kasst slut hehe ..nu förstår jag varför det inte var fullsatt i biosalongen ;) sa attjag väljer film nästa gång oxå haha ingen höll med.. hihi...meniaf Irene Huss o Sofia e ju helt klart en grym kombo hehe ;) lätt asroligt kommer det att bli hehe ..

Sen i morrn så jobb o sen Trance nere på Löga, Mango det kommer att bli så grymt roligt :D längtar massor..

O lördag Sofias ferre asnice :D

Nehepp nu e rasten slut jobbe då ..

Ensam i Lövsta då..

Ja då har man spenderat en dag själv hos Filip i Lövsta men dte hat gått bra har sovit halva dagen sen kollat på 2 filmer o städat lite :D så dagen har gått fort.. ska snart ta o fixa till mig, sminka mig lite o så...

Nu pratar jag med Liten på msn :D sen så komemr Filip om lite mer än 1tim :D..

Men sen så blir det att åka hem igen :( nog för att det e skönt att åka hem men jag kommer ju att sakna sönder mig efter honom.. men men så e det inte så mkt att göra åt det just nu.. om jag kommer hem i tid så blir det en Irene Huss kväll hos Sofia gumman som e sjuk o behöver muntras upp. Jag vill inte heller vara själv så de passar mig fin fint.. :D

Såg iaf en film som vi hyrde i går Deep Feer, helt ok men domhade härmat Alien varelsen så man störde sig på det men absolut sevärd när man redanhar sett allt annat bra, mycket blod o tarmar.. hehe sånt som jag o puman gillar ;)

Sen så såg jag Solstorm med Izabella Scorubco o den var riktigt bra, gillar Svenska thrillers :D inte så ofta manglor på såna filmer nuförtiden...

Nej men om man ska surfa runt lite sen fixa till sig..

Till Lövsta igen då :D

Jahapp då var det dags för en tågresa till Läggesta där jag blir upphämtad av Filip sen så bär det av till Lövsta.. så skönt att jag e ledig i morrn o slutar tidigt i dag så jag hinner åka o träffa sötis :D i helgen så kommer det att bli fullt upp.

Fre- Jobb till 20,15 sen hem duscha fixa sig förfesta lite sen ner till Löga o gå på Mango tältet :D 700 m2 trance kan det bli bättre eller.. skulle inte tro det hehe.. sen dansa där hela natten med alla underbara vänner.

Lör- Jobb 8,50-18,10 sen hem duscha stressa fixa sig sen hem till älskade Sofia o fira hennes 25årsdag, stora tjejen nu ju ;) haha .. älskar dig gumman.  Ja sen festa där hela natten, kanske utgång vem vet :D

Sön: Jobb 8,50-16,30 sen hem dö av trötthet haha ..  så kommer ju tyvärr inte hinna se min sötis så mkt i helgen om han inte följer med på fredag till Trance tältet :D

Annars så e det lugnt med kunder på jobbet i dag, har dock hållt på o byggt om vid toalettsitsarna o det suger ju ganska hårt, grymt tråkigt men det måste göras så e det bara. Men typ 8 sistsar var restade IGEN så det blir inte helt klart den här veckan. Har snart fått in alla i hyllan på sin plats o har rivit ner alla gamla visningar o flyttat ner alla gamla sitsar som har utgått som ska säljas ut. Så ner med alla gamla priser innan jag slutar. Får se om jag hinner trycka ut nya annars så får dom som jobbar i morgon göra det. Visningarna åker upp på torsdag, kommer jag väl att få ca 511 utbrott men det blir fint när de e klart o då känns det bra :D hehe ..

Ska snart ta mig ett sista ryck med sitsarna men behövde sitta ner i några min bara har inte direkt hunnit vila nåt i dag.

Var i väg på gyn i dag oxå, sånt man måste göra när man träffat ny kille men det såg så fint ut så hehe ;) ska man vara glad över , men vart att stressa iväg o göra det på lunchen min.. så slängde i mig en sallad på stan så man fick i sig nåt iaf..

Nu e det inte många tim kvar tills jag får träffa Filip :D längtar massor.. vill bara pussa o krama honom min sötis..

Nej men om man ska ta o jobba lite till då innan man slutar för dagen..

Midsommar i dag..

Japp nu e det midsommar, sugit väder standard väder alltså på midsommar hehe .. i kväll så kommer vi att ha askul iaf :D skönt att jag fixat skjuts hem iaf. Ändrade planer dock blir hämtad här efter jobbet  av Sofia o Anette så jag har dragit med en massa kläder men vet att jag kommer hata allt jag tagit med mig hehe .. sånt e drygt när man inte hinner hem men men ..

Annars så kollade vi på fotboll i går o jag drack lite öl hehe .. portugal förlorade detgillade inte Alex pullan hehe ..hon ligger nog i min säng o sover nu eller kanske gått upp hon skulle ut i stugan före mig med Davve :D säkert full när jag kommer haha..

Annars så saknar jag Filip som fan men i morrn e det lördag o då så ska jag hem till honom .. kommer pussa sönder honom hehe ... så söt e han.. bästa...

Nehepp nu måste jag gå till kakel.. hata kakel avd. haha ..

Midsommar i morrn då :D

Midsommar i morrn, jobbar till 13,15 sen blir det hem duscha o fixa till sig sen ut till Jonas stuga i Virsbo, kommer att bli asnice :D blir nog en bra midsommar.. vi blev fler som jag känner än vad jag visste. Anna o Simon ska med sen så ska ju Anette o Sofia med oxå :D komme rbli skitkul, sen så är Davve, Hasse, Alex där som jag vet sen så kanske det kommer fler som man känner plus en massa annat folk så det kommer att bli skitkul :D .Bara en massa roligt folk.

Sen på lördag så ska jag åka til Gnesta o sova hos Filip, LÄNGTAR hehe.. den bästa killen jag har träffat hittils i mitt liv :D så söt o fin o snäll hehe .. lite föräslkad jaaaaa.


I kväll så kommer Alex iaf o hon ska tvinga mig att kolla på fotboll hehe. Kanske blir tvungen att knäcka en öl för att det ska bli roligare hahahaa .. men jag e glad att lex kommer iaf :D det e huvudsaken.

Den helgen kommer att bli asbra, umgås med sina bästa vänner o sen umgås med Filip lör-sön :D kan inte bli bättre.. eller jo om jag fick umgås med Elli o Alicia mina älskade syskonbarn :D kanske ska ta o hälsa på dom på ons när jag e ledig igen :D saknar dom så mkt o älskar dom så sjukt mkt..

Jag e så glad just nu allt känns bra :D har dom bästa vännerna man kan tänka sig, inga dryga brudar som snackar en massa skit.. men dom verkar ju dra still varandra istället, man får vara noga med att solla bort dom hehe.. o sen så har jag träffat den bästa killen :D just nu så känns allt skitbra.

Annars så e jag på jobbet nu o det är rena öken här, har hållt på o bytt prisetiketter hela dagen.. trist som faan. typ halva avd har fått nya priser.. drygve AB men men det måste göras. Bara att fortsätta i morrn igen.. nej nu vill jag sluta e seg o trött som fan. 17 min kvar o det känns som en evighet :/ .. men som sagt i morrn e det midsommar. Men man hann ju inte leta efter nåt att ha på sig.. det suger ju lite.. men men får dra fram nåt gammalt i garderoben hehe.. man ska ju bara vara i en stuga så ja behöver väl inte klä upp sig alltför mkt men de e ju kul ändå :D

Nehepp kanske ska göra ett sista ryck med städ på avd.

Jobbigt...:(

Usch fan vad jobbigt, Filip kom strax efter kl 20 o så åkte han nyss.. fan vilken ångest alltså .. vill bara att han ska komma tillbaka så jag får krama o pussa på han lite till.. trodde verkligen aldrig att jag skulle få såna här känslor för nån igen.. o verkligen inte såhär snart.. men han verkar vara så lik mig själv.. känns som att prata me sig själv när man pratar med han.. precis lika sjuk o galen som mig :D ... han gör mig såå himla glad :D .. alla på jobbet märker hur glad jag är hehe .. nästan så att dom e trötta på mig  ;) min chef sa att va fan lina jag har inte sett dig såhär glad på 2 år hehe ..oj vadå har jag vart bitter o tjurig haha neee lalalala.. lite kanske ;)

Men ja karln bor i Gnesta, långt bort men är det den rätta så är det värt det.. det går alltid att flytta.. inte än alltså men i framtiden :D.. ja de blir bra det där .. förälskad e jag iaf de vet ja .. hoppas verkligen att vi hinner träffas i helgen annars så blir det jobbigt.. min söta sötis...

Nej nu ska jag messa karln lite sen glo på tv innan jag somnar.. vill inte somna förns han e hemma så jag vet att han kommit fram ok...

Jag vågar inte riktigt säga att jag e kär än, det känns inte riktigt rätt.. vill inte erkänna det än.. för tidigt att säga det.. han e alldeless lagom framfusig när det gäller känslor.. får panik när killar går för fort fram.

I morrn så kommer Alex gumman.. har saknat henne så mkt ska bli underbart att ha henne här igen..

Puss puss

Helgen kortfattat.

Helgen har bestått av jobb, fest o mys :D dock alldeless för lite mys :/ varför ska man träffa en sån bra kille o så bor han så långt bort... men men jag gillar han verkligen så det får lov o gå...


Annars så bestod fredagen av att jobba till 20 sen hem duscha fixa till sig o sen så dra ner på vattendraget träffa Anna o Erika. Sen så träffade jag en massa andra roliga människor :D satt på öltält lyssnade o dansade till trance o sen så ringde Filip så upp till stan o möta honom .. sötisen.. vill ha han här nu bara kramas med han.. *snyft* sluta bo långt bort.. hehe..

Lördagen så var det jobb till kl 18 sen hem duscha fixa till sig.. rebban o  pumisen kom så vi drack dansade o sjukade oss rent allmänt, min grannar tror garanterat att jag e damp barn inkl. att alla mina kompisar e det men men så e det D: humor e roligt...sen ner på vattendraget igen hehe :D hade skoj..

Sen jobb i dag gick segt vill bara hem..

Lägger ut lite bilder på Filip.. andra bilder kommer sen.. har inga batterier kvar i kameran..

Så fin här, hihi..



                                Så söta hehe ;)
 


Vill ha han här nuuu.. hehe puss

Lördag..

Nu är det lördag o jag är på jobbet :/ Filip kom i går ganska sent så jag var på vattendraget innan o lyssnade på lite trance o umgicks med kompisarna.. sen så hem o gosa med Filip,mmmm.. nu skulle jag kunna säga att jag e förälskad.. det pirrar i min mage o jag saknar redan.. han e sjukt go o söt o rolig.. det som jag vill ha hos en kille..personlighet betyder massor .. jaja en vecka går väl fort, eller... ja det får lov o funka på nåt sätt för i like him alot ;) he he.. Lina som inte skulle träffa nån ny eller tycka om nån o dö singel har gått o blivit förälskad igen .. sjukt hehe ..

Ska snart lägga ut bild på min sötis :D


Jahapp vart fan e alla kunder, ska det vara lika dött här i dag som i går.. återstår o se.. jag ska se om jag kan smita iväg till maxi o handla lite lunch o smoothies när Chrille kommer till jobbet..

Puss puss

Fredag äntligen :D

Ja äntligen e det fredag :D i kväll kommer Filip har längat en del hehe.. de e trance nere på Lögan i kväll skulle verkligen velat gått på det men det får bli den 27:e istället då är det trancetält som gäller fan vad kul det kommer att bli :D sen så är det ju Sensation Black i Amsterdam den 12:e juli kommer bli asgrymt..

I dag så jobbar man till kl 20,15 lite B men så e de.. om Filip blir sen i kväll så tänker jag gå ner o ett taf o lyssna på trance så kan vi mötas upp på stan sen. Får se om man hinner :D .. i morrn så ska jag  nog grilla med Hanna i munga då om jag fixar skjuts hem.. det visar sig. Hannis har vart i Grekland o kommer att vara brun o fin nu min Babe :D

Nehepp om man ska fortsätta jobba då :D

Lite kul e de för alla säger åt mig att herregud du ler ju hela tiden vad har hänt med dig *S* min chef sa att jag har inte sett dig såhär glad på två år typ haha .. men jaghar ju var tlite olycklig dom två senaste åren oxå men det tog ett tag innan jag upptäckte det.. Ja men Filip gör mig glad iaf. han verkar vara en sån bra kille, som verkligen passar mig..

Nej jobba var det

Puss puss

Snart fredag, längtar..

Ja i morrn e det fredag och då kommer Filip igen :D längtar massor.. just nu så känns det skit bra iaf så jag hoppas verkligen att det kommer att funka fast vi bor så långt ifrån varandra..

Det var ju ett par år sen man kände såhär, pirret i magen o känslan av att man e glad hela tiden o fnittrar som en tonåring. Hehe :D söt e han min sötis ;) hehe ..

I kväll så ska jag till puman min, behöver mitt moraliska stöd o sällskap nåt som underhåller mig o det e puman bäst på :D hon vet verkligen hur man underhåller mig *asg* vi e väl båda överttrötta som vanligt så flams ab i kväll :D ..
De e sjukt jobbigt att sitta hemma o bara vänta, tänka o sakna :D ..

Men som sagt i morrn e det fredag.

Puss puss

Kom hit ...

Kom hit så jag får pussa på dig hehe ;) jobbigt när han bor i Gnesta o jobbar i Göteborg i veckan hehe .. men man överlever alltid men iaf ;) vill ju pussa på han :D

Sofia o Anette längtar tills i morrn :D vi har ju massor att snacka om.. puss miss ya babes

Nu jobba mera :D tror jag fick ett mess av karln de vore ju inte helt fel ;)


Här går det segt..

Nu går det lite segt här, förmiddagen gick fort men sen efter lunch så e det noll kunder typ o horvarmt.. pallar inte att göra så mkt direkt.. i morrn så ska jag iaf packa upp alla varor som kommit, o sen fortsätta priscanninge.. dötrist hehe ..

Jobbar iaf med Carina i dag, hon e rolig som fan.. lika sjuk som mig hehe ..

Sen så saknar man ju lite smått hehe .. känner sig lite småbetuttad hehe .. sjukt hur man gå från att vara sjukt anti killar till att verkligen gilla nån på bara några dgr.. allt kändes hopplöst efter allt skit men ja de verkar finnas hopp för den manliga befolkningen hehe .. men ja man får ju se hur det utvecklas.. :)

Får se om det finns nån vänlig medarbetare som vill byta skift med mig på fredag så jag kommer härifrån i tid :D det visar sig.. får smöra i morrn för dom som jobbar dag på fredag ;)

Nehepp om man skulle jobba lite då..

Underbar helg o underbara känslor..

Den här helgen började i tors då jag o anette stack ner på stan o satt på bill o bob bland studenterna o insåg att vi var för gamla för att sitta där så gick vidare till Å o där hade vi astrevligt o då började jag att messa med filip från kryssningen..

Trevliga sms :D kvällen innehöll även sjuka disk o trashning av alla killar med fula skor.. Anette gillar inte men med fula skor haha .. sjukt kul..


Fredagen var det jobb igen sen hem Anette kommer förbi jag fixar till  mig sen så hem till Erika o grilla där sen hem till Anna o umgås med en massa roliga människor det fanns även en trubadur där hehe :D

Smsandet med Filip fortsätter hela fredagen o vi bestämmer att vi ska ses på sön men ja till slut så får karln ett ryck o åker från Gnesta till V-ås mitt inatten ( med lite övertalning från mig hehe ) väldigt trevlig natt sen hehe :D


han åker lördag kl 12 typ sen så sticker jag o solar med Anette på löga där vi lir nedspanade av en snuksgubbe med ölkagge som tror att vi inte ser att han glor för han har solbrillor påsig, att hans huvud var vridet mot oss va tydligen osynligt hehe.. o sen så låg det annan läderbrun snubbe med vita Y-frontskallingar o bresa ut sig totalt *S* ja usch snusk everywhere...

Hem till sofia rasta honey äta glass.. hem städa fixa maten, sen så kommer babesen o vi börjar grilla..jag duschar sen e det matdags elelr ja först möta upp jullan :d de var inte i går vi umgicks det var skitkul o ses igen..

Spela lite trance o snacka lite skit, dansa i mitt vardagsrum o sen till  Å, möta upp Malin o Carina var där bra länge massa bra musik o trevligt sällskap :D sen så vidare till månen där dom sjukt nog körde trance Showtek gryymt bra iaf dansade på som fan sen så lyckades jag igen övertala Filip att åka hit igen :D hem tillmig o snacka en massa o en del annat hehe.. jobbigt att han bor i Gnesta bara :/ men men så e det.. så får se vad som händer nu längre fram.. gillar han iaf... hur snäll o söt som helst o rolig.. typ lika sjuk som mig hehe... ja men man får ta det som de kommer.. han åkte för typ 2 tim sen vill redan att han ska komma tillbaka hehe :D

Annars så har jag bokat biljetter till Sensation black o så fixade vi flyg o hotell i dag så nu e det avklarat iaf... skönt skönt..

Ne nu ska jag leta skräckfilm ska hem till Puman o titta på film i kväll :D

Tack tjejer för en underbar helg ni e underbara :D puss..

O Filip e söt hehe..

Bilder kommer sen när orken kommer hehe:D

Seeegt...

Faan jag dör här, tiden går saktare än en snigel för guds skull.. som Voncas son tycker att går, haha *S* Vonca hade lämnat han med sin mormor o så tittade han på henne när hon gick till bussen o sa att mormor men gu.. va sakta mamma går, hon kommer missa bussen.. men gud hon hon går ju som en snigel *asg* jepp då e de illa haha .. sjukt roligt, panschis Vonca ;) de e min puma det..

Anette messa så vi ska träffas efter jobbet nice att få lite sällskap såhär på kvällskvisten :D ska käka lite o snacka lite skit.. vill att det först ska bli fredag så jag får ledig helg o sen lördag för då e de grilltajm :D hehe


Nehepp nu fick jag en kund ..

Snabbt avklarat ville bara ha hjäp med en toalettsits

Men nu så kom det in lite returer på disken så ska fixa det o sen så e det snart hemgång :D wooohoooo me likeeee!!


Blockmongisarnas lektajm i kväll då hehe .. jag o Anette rukar stenhårt ihop som sagt bara Sofia som saknas ;)


Varmt som satan ....

Fy fan vad det är varmt här inne :( svettas ihjäl från o till o e helt matt i hela kroppen :/ .. så fort man anstränger sig minsta lilla så blir man helt slut alla ser ut som zombies här inne hehe .. tom kunderna vill härifrån pga värmen ..

Annars så är det sjukt lugnt här i dag.. har inte gjort så mkt fixat till i hyllorna flyttat om blandarna lite granna o ska sänka lite blandare som ska säljas ut.. kom hit o köp he he o kom hit o köp smedbo outline o sideline badrumsserie 40 % vill bli av med det.. sen så ska hela smedbo sortimentet utgå så det kommer att bli en jävla massa ectrajobb att fixa utförsäljning om ombyggnader där.. plus att jag måste bygga om vid toalettsitsarna när det sortimentet kommer in.. det säljer vi oxå ut toasitsar hehe om ni e sugna ;) ja så de e en hel del framöver att stå i.. pris scannar nu oxå hela avd ska vara klar nästa fredag o de e ju en heeeel del då att scanna.. så sjukt varmt när man står vid hyllorna där de e kokheta lysrör man blir ju inte mindre svettig av det hehe .. men men va fan ska man göra man måste ju sköta sitt jobb ..

Vill göra massor men energin räcker inte så långt dock..

I kväll så blir det hem o slagga tidigt ska jobba kl 8,00 i morrn men i vanliga fall börjar jag kl 7,00 men de e ju röd dag i morgon så min chef så det att stå inte här kl 7,00 nu hehe ... har gjort det en gång förut de e lite surt för man komme rinte in i huset innan 8,00 på röda dagar..

Jahapp annars så blir det grill ferre hemma hos mig på lördag :D Anette har lovat att ta med sig den trogna blåa lådan hehe .. sen så blir det några till o så Jullan en gammal kompis som jag inte umgåtts med på hundra år ska komma oxå :D ska bli skoj o umgås med henne lite granna. Sen så hoppas jag att Carina kan komma inte fått nå svar från henne än. Synd att Sofia e i Barcelona, det grymma trion kommer inte att vara komplett men det tar vi igen sen när Sofia fyller 25 år då blir det fest. Hmm vad ska man köpa till henne, får rådfrågas lite med Anette.

Ja men iaf det blir min elgrill som får stå för grillningen men det funkar de å, sen så får vi trycka ihop oss i min 1 men det ska nog gå super.. får se om det finns några hunkiga killar ute i helgen, säkert inte lika snygga som dom på båten.. såg dom 2 lätt snyggaste killarna i sverige där mums.. hehe *dreglar * ;) nej men alla puddingar e välkomna hos mig hehe.. tveksam  på att det finns så många i den här stan alla e väl upptagna redan... men hoppas kan man.. lite eyecandy.. har aldrig vart för de där o flörta ute inte alls vart min grej men det e lite roligare än vad jag trodde hehe ..

usch nu e det 3 tim kvar på jobbet fan vad det går segt :( händer ju inte ett skit här o knappt så man orkar gå här inne heller..vill hem nuuuuu jue hehe..

Nej ska dricka lite vatten o sen så göra nåt.


Tjejer.. va e det med vissa.

Alltså va fan e det med bruad o skitsnack o smutskastning... massa snack om att vara så bra vänne ro duktiga när man e lika falsk som synden själv o snackar skit så det skriker om det.. va fan är så många brudars problem.. lägg er inte i andras liv osluta vara så jävla avundsjuka.. som jag hört förut att nånhar sagt att hon är så ful så hon borde ju inte få leva.. va fan e det att säga,man lackar kraftigt hur fan kan man säga så till/om nån det är en person vi pratar om o sen så kanske man ska kolla på sig själv innan man kläcker ur sig sånt skit eller att säga att nån e manipluativ o tjock.. look in the mirror gumman... nej fy fan vad arg jag blir det är INTE okej att säga sånt om en person, en person har känslor för guds skull.. sånt som gör att man lackar o har fan lust att säga vad som helst tillbaka til dom personerna men va fan man ska väl inte sänka sig till deras nivå.. men trött blir man på gnäll hit o gnäll dit..

O att kalla nån för en dum kossa utan anledning de e ja bara för lågt o nere på dagisnivå så de e inte sant..skäms för fan för att vara brud ibland.. herre gud säger jag bara väx upp o skärp o rannsaka er själva o dra o look i spegeln så får ni fan se verkligheten hur den ser ut.. jag e missnöjd med min vikt, mitt utseende men inte fan går jag o snackar skit om mina bästa vänner bara för att dom har snyggare kropp eller har finare ansikte än mig.. neeej jag säger hur vacker hon är o är glad för hennes skull inte snackar skit o sen fejksmilar henne i ansiktet sen............... jag spyr på sånt skit...


Sluta snacka så jäävla mkt skit o skyll inte ifrån er på andra för att ni mår dåligt eller vill verka bättre..

Så nu var det ur systemet..skäms att vara tjej

Vaknade tidigt..

Vaknade tidigt i dag utan att väckaklockan ringde.. har vart kissnödig hela natten men inte orkar pallra mig upp.. somna blev det inget heller.. ska hoppa in i duschen snart iaf.. sen så e det jobb 7.30-17.45 trist att jobba så länge men men..

Längtar tillbaka till kryssningen.. det var så skönt där inga problem inga bekymmer..till skillnad från den här stan.. skitsnacket hägrar o människor gör en besvikna.. samtidigt som jag verkligen älskar o trivs i Västerås så är jag så trött på massor som finns här.. jag är trött på att känna mig nere o ledsen jag vet att jag måste ta tag i det men jag orkar ändå inte.. ska ta tag i nån o prata med men ja va fan när det väl är dags så kommer de där jo men jag mår bra.. hatar att prata om mina känslor.. hatar att gråta inför andra, det får mig att känna mig svag.. som nu så känne rjag mig nedvärderad o det känns inte bra men vill man visa det utåt nej, det e bara jobbig tankar som cirulerar i mitt huvud.. får höra attjag kan vara en iskall person ibland för jag e som jag e men det e jag inte men orka gå omkring o vara känslig hela tiden.. nej ska prata med en annan person sen som jag vet pratar med nån behöver en knuff för att ta tag i det hela..

Sen så ä jag så sjukt besatt av hur jag se ut... det jag ser i spegeln är ett monster känner paniken o illamåendet komma o jag vill inte ens visa mig bland människor... det börjar bli värre igen o det känns som att alla glor på min deformerade ansikte o kropp.. det är så jag ser mig själv spelar ingen roll vad nån annan säger för i mina ögon så är jag bara inte vacker nånstans.. o om jag pratar med nån som får mig att acceptera mig själv är jag rädd att jag ska bli tjock o ful.. får ännu mer panik o blir kallsvettig av bara tanken.. jag vet att de e säkert helt sjuka tankar men dom tankarna tar nästan knäckn på mig ibland.. jag är en stark person det vet jag annars så skulle jag inte var adär jag är i dag men jag är starkare sj'lv en med någon.. det har vart tufft dom senaste åren som en bergodalbana.. ska jag någonsin vara klara vara med någon igen o visa mina känslor så måste jag ta tag i mig själv... måste måste måste.. måste intala mig det..

Sen så gäller det att hitta den som e rätt för en själv.. vilket jag inte lyckats med hittills.. nån som förstår mig för den jag e..


Nej nu måste jag duscha..

Sofia, Anette, Malin, Hanna, Alex, Anna H, Vonca, Madde.. ni gör mig glad o jag e glad att ni finns..

Alicia o Elli.. faster älskar er så mkt o ni gör att jag vill leva..

Mobbing på jobbet hehe ..

Blir mobbad på jobbet för at tjag lyckats haft ner mitt tvättställ på golvet o dom anklagar mig för att ha haft sex på toan men nej jag har ju inte det.. visst lite mys kanske men inte sex på toan när jag har en massa kompisar hemma hehe ..

Men men dom bara skrattar åt mig, ska iaf få lite fix av chefen så jag kan sätta upp min kakelplatta som ramlat ner.. sen så ska silicon inköpas, kopplingar, slangar, stödben, skruv, plugg, kakelborr. Ja det blir en del pengar o lägga ut men men så e det. Nu ska iaf min nya badrumsmöbel solo från Hafa upp.. den e så snygg så välkomna hem till mig sen o kika på den hehe .. men OBS! Inge sittandes på den haha.. eller jaha det var mig själv jag skulle säga det till hehe..

Sen så försöks det luskas här vad jag gjorde på kryssen o om jag träffade nån nice hunk där men icke de får dom inte veta dom nyfikna kollegorna hehe ..

Nehepp nu ska jag beställa vidare här.. men det jäkla systemet e ju så seeegt ibland.

O tack i går Sofia för ännu en trevlig Irene Huss kväll, vi måste som sagt spinna vidare på danspodiet, tar med ritning hem sen ;)

Och det var verkligen skönt att du kom över i går när jag var lite ledsen, du gjorde mig glad :D . Puss

Trancekryssningen :D

Jahapp då var den efterlängtade kryssningen över, tyvärr.. vill åka på en gång igen nu.. det var sjukt kul där.. jag var full hela tiden i princip haha jag som knappt skulle dricka men men så blir det ibland.. det bästa var i går när jag var så full ett tag på eftermiddagen att jag glömt bort att jag vart i taxfreen o handlat en platta med long drinks, såg plattan inne i hytten o tänkte undrar vart den kom ifrån hehe .. frågade Therese på morgonen om det var hennes men hon sa att nej den e din du  var o köpte den i går *S* jahaja där ser man ..

Annars så har kryssen bara vart allmänt skön, gick av i Tallin o kollade lite köpte en väska o lite smink..sen så var det upp på soldäck o dansade där hela dagen o natten på fredagen så var det Brennan Heart, Luna, Technoboy bla asom spelade riktigt grymma va dom.. har ont i hela kroppen för jag har dansat så mkt hehe..träffade en massa trevliga killar massa snyggingar att glo på med en massa snygga tatueringar.. det e ju så snyggt med tatueringar .. alla var p åså bra humör dom flesta hytterna va öppna så man träffade en massa roliga människor :D

så slut som jag var i går har jag nog aldrig vart, somnade nästan på en gång när jag kom hem.. sov bara en ca 4 tim under kryssningen... festade hela tiden förutom när vi va i Tallin.. ramlade framåt sittandes på huk så jag har världens fläskläpp o ett hål på insidan av läppen... hehe smidigt jobbat.. har redan dåligt balanssinne nykter liksom hehe..

Nej nu orkar jag inte skriva nå mer, ska ta o hänga lite tvätt..



Bilder från kryssen..

Therese o Anna som fular sig DavveAlex o Therese  Incheckningen  Jag o Anna

Alex    Jag o Anna  Nån hehe   Käkar i Tallin  Jag o Therese

Jag  Anna o Therese  Nån som somnat hehe  Alex o Brennis  Jag o Chrille


Kommer inte ihåg namnet      Soldäck   Hålet på insidan av läppen hehe  Svullen hehe 


mondaybars eget vimmel, hittas på tranceclubber.com  


Jag full haha, mondaybars eget vimmel


Anna o Chrille


Alex o Anna dansar



Alex