I dag gäller det :D

Woohooo äntligen är helgen här som jag längtat så mkt efter :D detkommer bli så grymt kul :D :D :D'

Ska ringa o väcka Davve snart så han e klar när vi ska ta bussen ner på stan o möta upp dom andra o ta tåget :D han började festa redan i går, galning hehe ..jag ska inte börja festa förns på båten för jag vill inte bli för full är ju där för musikens skull sen så har jag knappt sovit nåt i natt var så uppstressad när jag kom hem med att färga håret, packa, duscha, ha på brun utan sol sen städa för Nina ska ha min lght i helgen o ha tjejmiddag o kan bara inte ta hem folk när det e stökigt så ja jag la mig i sängen i tid men kunde jag sova nepp.. kl 3,00 ca slog jag igen mina blå o upp kl 6,15 för att åka till jobbet.. sen så har jag hållt igång hela tiden här för de e massor som behövs göras inför helgen.. nu när jag inte jobbar så vill jag göra det så lätt för alla andra som möjligt.. har flyttat om vid bastutillbehören i går o prismärkt om all saniscan o det var en del så nu ska det inte bli nå prisfel iaf i helgen.. jaja gud jag ska ha semester sluta tänk jobb hela tiden får stänga av.. men det kommer jag att göra sen så fort jag stiger på båten så kommer jag bli helt uppslukad av musiken o stämningen farten o pulsen kommer att stiga till max det kommer att bli så jävla grymt o jag bara längtar till Sensation black i Amsterdam i sommar :D .. vill villl vill ..

Fan har gjort lösnaglar påmig själv i går, med gelé o tippar men det e ju lite drygare att skriva då hehe kommer åt fel tangeter hela tiden har ju inte haft naglar på ett tag nu så man e lite ovan.. ska fila till dom i dag sen på båten o ha på ett lager gelé o activator till ...sen så e de fin fint ..

Ja o vad säger man han har ju fått som han vill fått mig irreterad men nu så har det lagt sig vill han göra bort sig så är det hans problem men jag fattar inte hur jag har kunnat försvara han i alla dessa år o stått upp för honom när allt bara var en lögn eller ja nåt skit iaf.. tack för att du gör bort mig med men du gör bort dig själv mer men du har väl kanske velat det här hela tiden då.. men de e ett avslutat kapitel o det här e den sista tanken o det sista jag ens tänker skriva om dom tankarna för jag har gått vidare men tydligen inte du.. verkar ha stannat upp i tiden.. så jävla synd bara att du får mig att se ut som en idiot.. men ja killar e skit de e ju ett faktum..säkert vi tjejer med.. förhållanden e skit.. KK eller vänskap e det enda som funkar.. känns det som nu iaf.. aldrig mera bli kär..

Fick prata med en kurator häromdagen pga en sak o det kändes skönt, ska nog ta o börja prata med nån nu. nu har isen släppt o det kändes inte så hemskt o förnedrande som jag trodde.. fick inte paniko blev inte illamåande så nu ska jag fan ta steget o bli av med mina knäppa tankar o sluta grubbla påallt utan ut med det o bara leva lyckligt.. med mig själv.. de e skönast så ..skulle vilja flytta med Alex till sthlm eller utomlands samtidigt somjag inte vill lämna familjen o vännerna bakom.. ja får se hur jag gör längre fram i livet..

Nepp nu har jag kunder .. hepp på er .. o tack alla som bryr sig.. det är ni som betyder nånting..älskar er mina vackra o bästa vänner...

Ja vad säger man...

Kan inte annat än säga att du har nog sänkt dig själv så mkt som man kan göra.. patetisk är vad duär i mina ögon nu.. chansen att jag någonsin vill prata med dig e likamed noll.. lägre än såhär kan du fan inte gå men tack för den..

Ha ett bra jävla liv!!!!

Inte orkat blogga på ett tag...

Inte haft  tid, ork eller lust att skriva nåt på sistonde gar haft fullt upp.. knappt vart hemma.. Alex kom i torsdags så det vart att umgås med henne som gällde o sen så har jag vart hos puman o kikat på film en okej film för en gångs skull.. hehe ..

Sen så var det trance kväll på Club o grill i fredags, ännu en lyckad kväll där :D älskar att dom har såna bra trance kvällar där  en gång i månaden :D  var grymt kul där.. sen så vart det efterfest men var inte där så länge skulle ju ut o äta med tjejerna på lördagen på tabazco o det  var såå god mat där :D hade trevligt o sen till BMB suger stenhårt nuförtiden skulle ha gått till Å2 istället.. det e mycket bättre där.. sen så kom Malin så vi gick o käkade efter o satt till en 03.15 o snackade en massa..

Sen på söndagen så tog jag det lugnt på morgonen o sen ner o luncha med Malin på stan o sen hem till mamma o hälsa på :D ..

Sen så har det var jobb o åter jobb.. ledig idag o har barnen har saknat mina skitungar massor.. pladderfior kan jag säga hehe jag o Madde fick inte en syl i vädret när vi käkade på kajen :D dom gillade Madde iaf :D tack made för lucnhen det var unerbart o se dig igen o smala armar har du hehe ;)


Happ nu har mina älsklingar åkt *snyft* saknar dom redan...


I helgen så är det den efterlängtade trancekryssningen :D woohooo kommer att bli så grymt kul.. har nyss bokat tågbiljett till oss som ska åka.. sen så får verkar det som att vi får trängas i min o Theres hytt för Davve ville va o sova i våran hytt så ja man får tränga ihop sig men de e lugnt.. sen så får man se om det finns nå snygga killar där hehe .. kommer ju inte kunna göra nåt så som man vill men hångla lite kan ju alltid vara trevligt ;) .. förhållanden utav alla slag känns det som att jag har lagt ner iaf.. vet aldrig vad de e för nåt man har lagt ner sin tid på.. trodde man kände nån o att det den har sagt har vart sant.. känner mig lurad o att allt vart en lögn.. fine jag har inte vart så sjyste kanske men aaa de där va lågt, får mig att känna att de va verkligen lika bra att det tog slut för leva i en lögn det vägrar jag.. kärlek e falskhet o skit vill aldrig bli kär igen.. killar e bra till en sak o bara en sak.. ska inte bli kär igen nånsin.. ska playa som jag blir playad.. visste att jag inte skulle öppnat mig för nån att jag skulle hållt mina känslor för mig själv.. mina känslor har levt i en bergodalbana dom senaste åren där jag ibland inte har vetat ut eller in.. när jag e själv så kan jag hålla det för mig själv o inte bry mig om nån annan eller ta hänsyn  eller att få den personen att förstå mig.. dom enda som jag vill bry mig om e min familj o mina vänner... hur skulle jag någonsin kunna leva utan dom ni är mitt allt o gör mitt liv..

Fan jag visste att det skulle bli skit på nåt sätt o ja nu fick jag det bevisat eller de e så det känns iaf att allt vart en stor fet lögn o jag har vart puckad o gått på den.. känns skit men ja de e bara att rycka på axlarna o gå vidare.. skit i skiten.. det känns iaf skönt att inte vara kär i nån längre o inte behöva känna sig sårbar eller risken att känna sig sänkt bara för att man visade för mkt känslor.. fan vad jag hatar känslor dom e skit.. jag hatar att jag bryr mig så mkt om saker ibland att det gnager för mkt i min hjärna tills jag blir knäpp man ska skärpa mig sluta bry mig.. ensam e det bästa iaf.. eller ja man kan träffa nån men inte allvarligt utan bara för skojs skull men de e ändå lätt att falla dit fast man inte vill så de bästa egentligen e ju att vara själv..kärlek e den största lögnen som finns o just nu så vill jag aldrig möta den igen..

O säger bara en sak dubbelmoral verkar ingå i paketet i kärleken o jag vill inte höra från dig sen att e e dålig person när du inte e nå bättre själv..



Jahapp annars så blir det att städa nu när ungara har dragit det har ju blivit ganska så stökigt här då hehe..


Åååhh vill bara att det ska bli fredag kl 18.00 för då börjar min älskade trance helg :D o sen så blir det Amstedam i sommar kommer att bli såå grymt...me love trance :D


Lägger in lite bilder från veckan


Anna fular sig                   



            


           






Måndag o ledig..

Giúd va skönt det har vart o vara ledig i dag, sov ganska länge i morse va vaken ett tag somnade om o sov til 12.30 skitskönt måste jag säga.. det behövdes... sen så kollade jag lite på Våra bästa år o ja den serien e ju den kassaste någonsin men ändå så kan jag inte låta bli att titta hehe..

Sen så upp tog en skön dusch sen tvätta, diska, damma, dammsuga o byta sängkläder.. min lucnh i dag består av en varma koppen hehe orka göra nå annat just nu så de får ju duga :D


Åkte hem till Sofia efter jobbet, först så lämnade vi tillbaka o hyrde film... hem till henne slängde på filmen o tryckte i oss rabarberpaj mums mums.. sen så gav vi oss på godisskålen igen men ack nej de finns fortfarande godis kvar.. men slutade vi där nix... gick till konsum för att köpa cremé fraiche till maten, där vi hann leka med korvar, Sofia hann leka mongo, vi skrattade så mkt så att kasörskan vart sur, hyrde en till film, jag narrade Sofias bästa barnkorv haha ja en vanlig gå till affären trip.. Honey fick tok ryck på korven o började nafsa oss o röven .. först så fick sofia släpa henne i kopplet så jag tänkte att vi visar korven,, mmjaa inte min bästa idé fast Sofia hyllade mig för den först haha .. sen hem laga mat, diska o skadade sofia, sofa lekte med kniven igen farligt, åt mat satt på film käkade en hel skål med pocorn sen så på godisskålen igen men nej det finns kvar..

Vi såg en film som hette American crime o ja den var den hemskaste o sorligaste film jag sett o det är en sann historia, så grym o hemsk usch men denvar bra.. sen så såg vi Irene Huss/ Torso men ja jag somnade Sofia frågade sover du o ja sa nej .. som vanligt hehe..

Vi lyckades även ha ner Sofias gardiner luckyone.blogg.se det finns att läsa på sofias blogg..


Snyggaste oss i lördags ...

419386-357




Godiset m.m ...


419386-356

Svulla igen då :D

Helgen har vart lugn men ändå fartfylld.. i fredags så ölade o grillade jag hos Anna o hade allmänt trevligt.. Simon e en bra kock.. trevligt sällskap ..jag o Anna disk att åka tillAmsterdam på Sensation Black men ja det beror på ekonomi o ledighet.. får se hur det blir med det .. har ju iaf trance kryssen se fram i mot.. längtar som faaan..

Sen så jobbat hela helgen då o i går så hade jag o Sofia myskväll o svullarkväll.. det vart en godispåse för 90 spänn..vadå det var ju inte såmkt lösgodis hehe ehhm +chips o dippska man svulla så ska man .. åt så vi mådde illa o kollade på film..men inte kunde dte hålla mig lugn hela kvällen.. Sofia vart trött så hon skulle läsa bok o nanna kudde o jag hade med mig fina kläder utifall jag skulle bli sugen att möta upp Mallan o Carina på Å o jupp riktigt visst fan gjorde jag de då.. jättetrevligt hade vi sen så vidare till BMB o ölade lite där dansade o hade mig sen så iväg till Tip Top o käkade hamnade i tjafs med nå jävla f***brudar som var störda ( jag var knappt full) så jag lugnade ner mig o tog ett annat bord o sen så satt vi där till nästan 3,30 senhem titta lite på tv sen sova sen upp igen astidigt o sen jobba o ja nu slutar jag snart för dagen o ska hem till sofia o fortsätta med att äta upp vårat godis.. de e vårat mission hehe ..

Blir en lugn o skön kväll .... hoppas på att den sista halvtimmen går fort nu ..

Hej då på er..


Snart slutar jag :D

Slutar snart gud vad skönt :D ska hem till Anna o käka mat o snacka en massa skoj :D låter ju så fel när manskiver skit som att man snackar skit om andra fastman bara menar att man ska snacka en massa bara om allt möjligt.. ett vanligt använt ord men ändå så fel hehe ..

Ja mkt tankar i dag kan jag säga och människor som inte förstår vad man menar o inte förstår vad man har gjort för fel.. jaja de e inte mig det är synd om det är en annan underbar människa som får skit.. tycker det är jättetråkigt.. hoppas att du vet att jag tänker på dig.. lämnar dig ifred nu vet inte om du vill prata just nu eller få ett mess du brukar behöva vara ifred men om de e nåt så ring eller skicka ett mess så finns jag alltid där för dig .. du vet du o jag e ju inte dombästa på att prata känslor men jag finns här iaf skriver det här för jag kommer nog inte att säga det rakt ut för ja som sagt man e ju fuckad när det gäller känslor ..puss puss på dig pumisen..

Nepps ta returerna i vanlig ordning, ladda liften sen byta om o bli hämtad av Simon o Anna..

Hej hopps ...


Dåligt av mig ...Till min bästa Puma!!

Irreterad av mig själv att jag irreterad o skrev tillbaka nyss, borde utav respekt för Vonca inte gjort det o vart en bättre människa, känner mig som en fjortis som ens reagerade men vissa ord kanske man ska vara försiktig med att använda.... hon ska ändå inte behöva hamna i kläm över ett patetiskt tjafs .. sorry puman..

Pöss på dej Love ya ..

Ja annars så har det vart typisk dag, fick ett jobbigt sms i morse känner mig taskig men kan inte ljuga o låtsas som att jag känner samma sak för det gör jag inte, inte nu längre tyvärr... sen så ställde jag mig i duschen o känner att fan jag har nog fått ett munsår o jag mkt riktigt så hade jag det grrrr känne rmig skitskabbig bläää. tur att det knappt syns iaf.. kommer till jobbet sen o inser att jag glömt min matlåda hemma framm mat för 2 dgr grr oxå typiskt.. o senare så upptäcker jag att plonkan e hemma .. hmm oxå typsikt men men shit happends.. e på bra humör i dag ändå :) ..

Nehepp nu ska jag skriva lite skyltar ..

Hej svejs ..

Jorå så att ehm..


Återigen ett blåmärke har jag lyckats med hehe, fick det efter krogrundan i fredags men kan som ha gått in i en kant för jag får ju vääääligt lätt blåmärken .. känns knappt men fult e de hehe ..mina ben är konstant fulla med blåmärken pga att jag lyfter så mkt på jobbet o stöter i saker .. hehe ...

image297

Nykter ett tag då..

Hade tänkt att vara nykter ett tag med tanke på att jag nästan festade 1.5 vecka i sträck ( var dock nykter på dagarna hehe ;) ) men känner det nu att jag behöver vara nykter ett litet tag .. fick lite deppfylla i helgen så då e det dags att ta en liten paus .. fast nästa helg så blir det Club&Grill som gäller då e det kluster som ska spela dom e grymma .. längtar tills dess.. Club&Grill ska köra trance i gång i månaden nu så man måste passa på medans det händer nåt kul i den här stan.. sen nästa lördag så¨blir det mat på Tabazco med Anette, Sofia o Emelie kommer blir asnice dom har jättegod mat där :D plus att det ska bli trevligt att sitta ute på ett ställe o äta o bara snacka en massa skit :D .. såå mysigt där..

Annars så hade jag en trevlig helg, fest i fredags hos Hasse o sen BMB vilket jag helt kunde ja skippat för jag var så full så jag kommer knappt ihåg kvällen där o på lördagen så var det slappardag hemma med Desperate Housewives från 7.00 till 12.30 kunde inte somna om på morgonen så då vart det att streck titta på dom bästa Husfruarna.. sen kom ångesten så fort jag slutat titta hade en deppdag fick en ångestattack Alex ringde o sa att hon var utanför så då var det bara att bita ihop o låtsas som ingenting.. vi skulle till Lögan då Davve ringde o bad oss komma ut till hans kompis stuga o Hasse skulle hämta oss men ingen Hasse svarar som bara skulle äta sen kommaså en sur Alex o Lina satt på Linnégatan o försökte fixa skjuts till Virsbo o den som ställde upp var ju min underbart snälla o goa Carina tack gumman för att du finns o alltid ställer upp :D så iväg till Maxi o handlade grillmat sen full karriär till stugan ,, kom dit satt i solen ett tag o drack lite öl sen iväg en sväng när killarna skulle spela fotboll o satt vid stranden o tittade ut på det fina vattnet, ångesten kom igen men tryckte undan den o försökte njuta av det fina vädret.. tillbaka till stugan som hade sjötomt helt underbart.. vi gtar en filt jag, Davve o Alex o vilar lite Davve somnar o dreglar på filten hehe bildbevis finns ...

Sen senare så blir det grillning, massa god mat o trevligt folk.. senare på kvällen så kom det mer folk sen såklart i vanlig ordning lite Bauhaus folk inkl. Hasse då som skyllde på att han somnat därför han inte hade svarat... hm men man vet ju hur han funkar...sen så blev det att dricka umgås o sen senare så kom ångesten igen .. blää satt mig själv i ett rum o lyssnade på min mp3.. vill inte vara bland folk å o inte prata med nån..satt där inne ett tag sen ut igen o då spelades det trance så ut dansade lite snackade lite skit med vännerna o sen så var Alex dejt där o han var nykter så in till stan o då var de Å2 som gällde men fick mer ångest efter ett tag så stack hem utan att säga nåt för som sagt kan inte prata med folk när jag får ångest..så stackars hon vart massa orolig skickade mess o fick inget svar men jag hade somnat o lämnat en orolig Alex.. men har bett om ursäkt o förklarat hur jag funkar o sagt att hon inte behöver vara orolig för mig för jag klarar mig alltid o rycker alltid upp mig.. bar ajag vet att jag har mina vänner så e jag glad...tack för att ni ställt upp i helgen ..

Men ja jag har nog lite lågt självförtroende nu.. känne rmig fet o ful o att ingen snygg kille skulle vilja ha mig för jag har för skabbig kropp o ful feja så jag kommer inte att få nån typ. kanske sjuka tankar men men vad gör man.. vill inte ha en kille utan nån att ringa då o då när man känner för det.. är verkligen in te redo för ett nytt förhållande.. så himla skönt att vara själv.. men inte lätt att träffa nån alls när man känner sog såhär det utstrålar väl osäkerhet o de e ju inte så attraktivt men ja jag ska skärpa mig .. raggar gör jag inte i vilket fall som helst .. inte min grej .. vill nån ha mig så får dom ta steget ..

Nepp nu ska jag äta lite ananas o kika på tv...


Lite bilder från helgen

Jag o Alex         Anna                           Anna plattar håret



Vattnet vid stugan ....
image281




    Alex               Davve
     

Den fina dreggelbilden hehe ..
image287


Davve har hittat en för liten tröja o ploppat ut glasen på sina brillor hehe sschnyggt haha ..



Lätt assnygg haha ...
image289

Davve har snott mina Gino tricot brillor hehe sa att det var tjejbrillor men han ville ha dom ändå hehe ...


Misslyckad bild hehe
            

Trance trance trance....

Alex e här o vi festar o trancar såå jävla gryyymmmt med Trance det kan inte bli bättre .. me fuking love it..

Ska dr apå fest sen hos Hasse så måste dra med nån bra musik så vi kan tranca lite där oxå hehe ...


Känner mig dock kass i magen o dn e uppsvälld som en ballong.. men men vad ska man göra kämner mig bara så jävla feeeet... bläääääää..

Nee nu ska ferra vidare va..

25 min kvar ...

Den här dagen har gåt extremt segt för det har vart så sjuuukt dött på kunder det märks verkligen att det inte är säsong på våran avd. just nu. Försökte göra Bauhauskort som jag lovat min Chef men det gick sig inte för dom få kunder jag haft villeinte ha typiskt men jag har iaf gjort månadens kvot redan så ska försöka dubbla det så blir dom nöjda kanske o inte tjatar ihjäl en hehe ...

Har iaf städat en massa vid mina blandare så nu der det riktigt bra ut i ett litet tag iaf.. har rensat o flyttat om i hyllorna och monterat upp nya visngar bara 1 visning kvar så blir det fint fint o lite priser på det så ... Känns så skönt när det blir fint o man har gjort nå bra på jobbet o man får beröm av sina goa kollegor :D det behövs på jobbet ibland..  Speciellt en sån här dag.. Hade en kund som handlade en dyr kamin nyss o tänkte att perfekt nu kan jag göra ett bauhaus kort men han hade ju ett hehe typiskt men kanske bätter lycka i morgon då..

I kväll så kommer Alexs hit till V-ås o ska sova hos mig :D skitkul o i morrn så blir det fest hos Hasse antagligen kommer bli nice o på lördags så ska vi grilla jag o Alex :D pullan min.. vi e så sjukt lika o hon tror att vi skulle passa perfekt att bo ihop men jag kan inte sälja min lght förns jag bott där i ett år o sen så vette fan om jag skulle palla bo i sthlm eller lämna mina syskonbarn här.. får se vart vi står om ett år om jag inte har nåt som håller min kvar här men som de e nu så vill jag bo kvar här..

Fick kund på telen nyss var snäll o la undan lite sake råt honom så han inte åker hit i onödan, vi får ju egentligen inte göra det men det var inga stora grejer bara lite blandare o duschset så lite sjyrre kan man ju ju vara hehe ..

nepp ta returerna på disken sen hemfärd ska handla lute mat hem sen så kommer Anna o Alex hem till mig :D

Inte en lugn kväll...

I dag så gick det segt på jobbet men fick mycket gjort iaf.. va ju planerat att åka hem o slappa o sova som var planerat i går men som gick i stöpet hehe.. I dag så ska jag hjälpa Hanna att riva tapeter i hennes kusins lght o så ska vi käka mat m.m hehe .. nice nice men sliten blir man. men vad gör man inte för sina underbara babe..

Jag e så glad att jaghar min Stor Pumis på jobbet, Puman nr 1.. vi har gått o sjukat oss hela dagen o så skulle jag köra ut 2,5 m långa avloppsrör åt henne med trucken o hon skulle diregera mig o ehmm mjaa haha  *asg* det var en syn.. sväng haha ja men åt vilket håll ska jag svänga, ehhh jaa jag vet inte höger vänster höger vänster, vill du veta ditt eller mitt vänster haha *S* mja mitt va.. hehe men det gick bra till sslut efter en massa asgarv o Vonca fina diregantstil haha .. kul var det..

I går så skull e jag slappa framför tv:n men nix Anna ringd eo ja hon grillade o drack lite öl o skulle kolla på Desperate så jag vart så sugen på att umgås så jag knallade över o det vart några öl o glas vin o en massa härliga konversationer.. så glad att vi träffats du o jag o i helgen så Alexs hem woohoooo :D pösssss...


Kan inte beskriva hur mkt jag tycker om alla mina vänner, mina riktiga vänner både nya o gamla..det känns som att jag har världens underbaraste vänner just nu o att det inte kan bli bättre.. ärliga o underbara vänner som man kan lita på... tycker det är helt otroligt att jag har lyckats träffa så många bra tjejompisar med tanke på hur svårt jag kan ha att umgås med vissa tjejer.. för mkt skitsnack o fjollerier sånt skit pallar jag inte med.. men ja jag kan verkligen säga att jag e sjukt nöjd med mina vänner.. säger det inte direkt ofta till er för ni vet ju hur jag e med sånt hehe ni som känner mig.. så därför skriver jag det istället.. dom flesta läser ju bloggen min så...

Jag är ju världens klantigaste människa o jag var på House kväll på krogen för ett tag sen o det var grym House musik o jag o Alexs dansade hårt som fan vilket resulterade i att jag trancade så hårt att jag ops råkade slå mig själv o fick ett gigantiskt blå märke ( Obs! jag får sjukt lätt blåmärken) glömde dock bort att t akort när det var färskt så nu har det börjat att försvinna men det syns ändå en hel del haha ...


Lägger in det på begäran ...
image278

Snygg kille sökes..

Snygg kille sökes för dejting utan nåt seriöst förhållande.. hehe .. nån som känner sig intresserad ;)

Hej hopp..

Helgen som vart..vilka upplevelser haha ..

Jodå helgen som vart har vart händelserik haha ..festen började i onsdags o slutade i går.. helt sjuka grejer har hänt.. tvättställsincidenten, raggincidenten, vinincidenten, mobilsvarsincidenten, taxiincidenten.. ja väldigt många incidenter haha .. ha ner tvättställ igen, ehh neej, ragga igen, ehh neej, vinincidenten, hehe kanske men lite mindre bara, mobilsvarsincidenten, eehhh jaaaa omg så kul, taxiincidenten, ehh nee jävla taxichaffis o försöka blåsa mig på pengar.. men fan vad kul jag har haft asså.. grymt roligt tack för världens bästa helg babes..

Ja min o Anettes vin incident va bara för bra  men ändå inte, Anette e ju väldigt trogen sin bag in box o det var likså jag med min plus Anettes plus Annas vinflaska.. vart väl cirka en tre flarror totalt för min egen del hehe.. sen så hade jag o Anette ett väldigt dumt vinrace hon drack halva glaset o jag resten 5 glas på raken inom loppet av tre min ehmm mja sen så vart det lite svart vi vart aspackade o efter det så kom mobilsvarsincidenten, hej sofia jag tror jag tappade nåt eller nej vänta det var bara lite kiss *asg* OMG skrattar så jag gråter så sjuukt roligt..Anette det e lätt det bästa som du gjort.. sen så trallar vi iväg till bmb jag fastnar med mina skor i kullerstenarna o går ifrån dom inser att pjucken e borta går tillbaka o hämtar dom, kommer till bmb står i kön o så helt plötsligt så säger jag nepp nu går jag hem o vänder på klacken o drar Anette o Lilla T tänker va fan okej ehmm jaja.. jag sätter mig i en taxi för jag orkar inte gå mina 5 min hem hehe. Taxi mongot åker runt runt o hittar inte hem till mig o jag säger att stäng av taxametern det här tänker inte jag betala för samtidigt så har jag Anna i mobilen som jag säger till att den här jävla Taxichaufören försöker blåsa mig på pengar tvingar han att stanna betalar inte o går hem o sover.. väldigt bra gjort av mig så jag slapp var aspackad o göra bort mig inne på bmb..

Vaknar iaf på morgonen kl 8 o får panik helvete har jag försovit mig men tack gode gud inte.. kollar på mobilen väckarklockan e inställd men har inte ringt.. cp mobil..har inte vart bakis o jobbet har gått bra så helgen har vart super.. Anna o jag hade jättetrevligt i lördags o jag e glad att du finns nu när Alexs har flyttat.

Ja helt sjukt rolig helg jättenice att Anette o Therese kom oxå..

Ska lägga ut Lite bilder från alla bravader o bilder på min jävla trance min.. hisklig..

Valborg innan kameran dog.. vi vart mera folk sen
        

Rökpaus då..
image262


                                       Eehmm lätt min snyggaste min haha ...
    image264



Lördagen, vinrace, trancemin o Anettes bag in box..

Fina Therese        Anette gör snygg min hehe  Bag in boxeno senvad fan gör vi hehe
                     Anna :D

Den extremet snygga trance minen hehe..
image270

Anettes bag in box hon lämnar den inte haha..


image271


    

O den snygga trance minen igen.. diggar den stenhårt..
image277

Snart dags..

Snart så slutar jag faaaanvad skönt.. det har vart såsjukt varmt o kvavt inne påjobbet idag så man e helt klibbig o äcklig .. jävla äckliga luft här inne..

20min kvar bara sen så stänger vi nice nice..

Fick höra i går att jag hade en trogen bloggläsare hihi alltid kul att höra att folk finner det intressant att läsa om mitt kaosiga liva haha ... men lite kass har jag vart på att uppdatera mig på sistonde har inte riktigt haft tid.. har haft fullt upp med att tranca med Alex hehe .. min pulla som har flyttat till sthlm men vi syns ju snart igen gumman.. pöss på dig babe ..


Blir att åka hem dammsuga o torka golven e asskabbigt hemma hos mig efter festen i onsdags, men smällar man får ta.. dock inte lika rolig smäll att jag råkade göra nåt fint moves inne på min egen toa så att mitt tvättställ ligger på mitt golv nu.. mmm smart Lina eeeh neeej o det är tamefanemej bara jag som kan lyckas med sånt haha .. men tänker fan inte hänga läpp för det jag jobbar ju med sånt så det kan jag fixa själv men ändå så önodigt.. så alla använd inte tvättstället som stöd när ni e fulla o har fullt upp inne på toan.. usch skäms på mig ..

Nu e det bara 14 min kvar tider går frammåt.. hur lugnt som helst i butiken nu.. första gången i dag som jag har kunnat ta det lugnt.. har fyllt på en massa varor gjorde dom ute på VM glada eftersom att  jag tömde lagret på lite grejer till min avd. ..

I kväll så kommer goa Anna hem till mig, ska vi dricka lite vin o snacka lite skit kul kul..

Va på månen i går o nu vet jag defenitivt att jag ska inte ragga de e ABSOLUT inte min grej .. usch för sånt..
Men hade trevligt som fan, träffade Anna gamla gg leverantören på jobbet o sa att vi saknar henne som faaaan.. hoppas att hon kommer tillbaka det skulle ju vara underbart ... dansade häcken av mig med Sofia.. goa gumman .. helt underbar o totalt lika sjuk som mig .. sånt gillar vi ...klarar inte av tjej tjejer o har verkligen bara träffat massor med underbara sjuka tjejer på sistonde.. känns superbra ...

I onsdags så var dte valborg o vi hade skitkul hemma hos tills jag hade ner mitt tvättställ haha .. sen ut till Å2 o där var det grymt kul som vanligt men jag vart ju lite off pga. av min incident hemma hehe.. men vet iaf att jag ska lägga ner en person nu helt.. det funkar inte ...

O i torsdags så var jag hemma hos Hanna o hade lite mys i soffan med henne o fick och fick äntligen riktigt umgås för det var hundr aår sedan vi gjorde det.. saknat min underbara Babe massor.. pöss på dig med...Haaaannnaa..

Mmm Jag vet att jag festar väldigt mkt just nu men det lägger sig säkert snart när man vart singel ett tag men det blir lätt så när man e själv o har massa underbara singelvänner..

Fick hoppa ut o ta lite kunder med kopplingsproblem .. o titta nu stänger vi wooohooo..

Då e det 25 min kvar tills bussen går sen e man snart hemma helt underbart  :D ..

Ska ut o kika om jag har några returer att ta hand om sen så e det hemgång ..

Lägger ut lite bilder sen ..

Hej hopps ..