Helgen..

Helgen har vart bra :D fredagskvällen spenderades hos bäst pumisen.. vi skulle se saw 5 för hon har inte sett den men klantskallen Lina råkade ta saw 4 hehe.. jaja vi kollade inte så mkt på filmen vi satt som två mesar o glodde på datorn o pratade på msn :) hehe .. det har pratats en hel del på msn den här veckan sena nätter men de var de värt hehe ... himla trevligt liksom hehe.. ja iaf så sov ja hos puman gick hem tidigt när linus väckte mig så o ja behövde sova lite till innan Alex älsklingen kom.. ner på stan o hon bjöd mig på mat o så.. sen hem till mig för en snabb slapparstund o sen vidare till Johanna o Tony va där ett tag sen hem till anna för att fira Alex men anna hade feber så vi gick vidare till mig sen så hon fick sova stackars gumman..vi hade jätte trevligt Alex o hennes syskon gick ut på krogen o vi andra satt kvar här o hade trevligt ett tag...:)

I tisdags så fick ja present av Angie, Johan, Mirelle o Barbro :) 500 kr på make up store tack så mkt ni e underbara.

Sen så fick ja en flaska Bacardi Lime av Alex gumman :D hon hade dåligt med pengar o ville ge nå mer men herregud de e väl tanken som räknas ja e så glad bara av att hon kom gumman. Hon fick kryssningen av mig i present o avskeds present. Gumman åker snart.. o hon blev hela 22 år i fredags :D haha gumman min.

Annars så har det vart jobb o umgås med mina babes  :D haft en himla bra vecka iaf :) trevligt trevligt..känner mig himla glad hehe ;)

Kommer upp lite bilder sen från helgen.. har inga batterier kvar i kameran..

Haha hitta gammal vimmelbild på Hanna, Petra o mig :)Haha dear lord vilken gammal bild så man ser
¨


Haha mongisarna :PJag o Sofia darl :)
Bästa frugan, längesen nu :)

25 ÅR!!

Ja i dag så blev jag hela 25 år stora tjejen :D har jag åldersnoja..mja nej det kan jag inte påstå jag känner mig som  vanligt hehe :D .. ja menar det kom fram en försäljare till mig på stan förra veckan o fråga..ursäkta e du 18 hahahaha.. mm o lite till va..


Tack alla som Grattat mig :D nu ska jag ta mig en dusch.


Usch o blä för att vara sjuk :(

Usch o fy fan för att vara sjuk.. whats up med att aldrig bli frisk... :/ mår illa o har ont i halsen o orkar inget..

Jaja så e livet ibland..

Har inte ens lust att blogga känner inte för det just nu.

Tänker som vanligt men nog int elika mkt på den människan.. det löser sig..han e fuckad iaf.

Pratar med babe nu på msn.. min bästa fruga..


Ska duscha sen kolla på Hem till gården :P hehe bästa o sen Våra bästa år, sämsta men ändå så kan jag inte låta bli hahaha..

Kollade på Indiana Jones i går nya filmen o den var bra skrattade en hel del o i tisdags så vart det Saw Johan tyckte den sög ja tyckte den var asbra ja gillade den som fan :D se igen mmm jaaaaa.

Och låt den rätte komma in bästa filmen ever :D

Ska bli mkt film nu framöver för ja ska skippa o festa på ett tag har ingen lust alls..

Gu va trött jag e sov hos bror min o ungarna slet upp mig tidigt i morse.. dom e ju så glada över att ha faster här hehe..

Usch ja vill typ spy blää för att må illa...

Angie saknar dig gumman älskar dig,.... i morrn så ska vi jobba ihop.. hörs sen gumman pusssen

O jag älskar alla mina vänner ni alla undrbara som finns där för mig..

Pusssss

Frugan fotar mig hehe

Sjuk... it fucking sucks.

Jodå så att ehm man blir ju aldrig frisk.. hostar o hostar o hostar.. dricker cocillana o mollipectmen mja de hjäler knappt..orka liksom men men .. nu e jag hemma från jobbet igen o nu så ska jag vara hemma så jag blir frisk.. inge festa på ett tag.. un är inventeringen över på jobbet så nu kan jag vara hemma... men gott samvete oxå trodde jag men det fick jag klart för mig i går att tydligen inte.. man ska behöva få en utskällning av chefen på jobbet för att hon var trött o grining o lagt så att vi bara jobbade 2 st på kvällen meningen e att vi ska vara 3 stutifall de händer nått. O de e inte mitt fel att jag e sjuk eller jag kanske fejkar ja menar den här hostar o snoret som rinner o den där heta rösten jaa fejkar allt oojaaa.. va fan e helvete tänker du. Jag hostar tills jag spyr nästan eller ja ibland tom det. O ska ja stå o hosta kunderrna i ansiktet eller.. de e ju kundvänligt o fräscht.. faan ja blir så jävla lack.. usch satt nästan o grätt i går efter 18 tim inventering sjuk o sen får manskit dagen efter utmattad o sjuk.. tack för min barbro ;) hon fixade personal o pratade med Lena, vad skule ja göra utan henne på jobbet liksom :) hon fick mig att inte ha dåligt samvete över att gå hem hon har sagt hela tiden att jag borde vara hemma tills jag blir riktigt frisk.. haha o så har fått order om sängvila oxå ;) hon sa att hon känner sig som min mamma men ja haha som ja sa att ja har ju liksom ingen riktig mamma så de gär inget :D hon får va de om hon vill ja kan ha henne till låns ibland.. kan ju behövas hehe.


O sen så undrar jag hur jag skulle klara mig utan Hanna o Angie.. som n i har funnits där för mig på sista tiden.. Hanna min fru du e så underbar du får mig aldrig att må dåligt eller dömer mig aldrig utan ger mig råd om hur jag ska gå vidare o hur jag ska göra saker bättre för mig själv. O Angie samma sak med dig o vi som e så lika o har vårt roligatse på jobbet o ja i huvud taget.. humor bara klickade på en gång.. sick i say.. do do do sick sick. O sen Pumisen som allrid finns dör å på jobbet.. vi ritar streckgubbar på varandra o sjukar oss så folk tror att vi e mentat sjuka men de skiter vi i o har lika kul för det hahhaa..så himla bra o ha dig på mitt jobb:D nu e de dags för movie night snart igen haha va blir det den här gången en kass b-skräckis igen som vi gör till en komedi hahahahaha.. kul kommer vi att ha iaf som alltid.

Ja ni e iaf såna som alltid kommer vara mina vänner det vet jag ni e liksom keepers som jag alltid kommer att tycka om.


I lördags så hade vi Halloween fest den va riktigt rolig :) lägger ut lite pics.

Angie, Jag o Mirelle
Pimpen Johan o uteliggaren Niklas hehe


Jag, Johan o Angie;)


Hahahahhahah uteliggarn Niklas o Marcua


Giiiissselllaaaaaa :D
Haha Uteliggaren får lite råd av Jesus ;)


Lisa o Kim


Lenita våran värd ;)


Dear Lord hahah


Vid matbordet


The Naughty Nun Tomas


Hahahahahhahahahah


Angie, Andrea o Jag


Johan


Lisa