Midsommar :)

Ja i dag så e det midsommar o jag jobbar till kl 14 o ja jag bloggar på min lunch om de nån från jobbet som läser detta.

Blir stressa hem efter jobbet o duscha o fixa sig sen ner till hamnen o ta 15,40 båten till Strömsskär för att fira midsommar med mitt drygo bla, o en massa andra vänner ska bli trevligt.

Frågen e ju bara vad man ska ha på sig.. lär bli nåt ganska varmt för de kommer väl inte bli så fint väder i dag skulle jag tippa på men vad e Svensk midsommar utan regn liksom.

Har även köpt en ny dator, min nya kärlek efter drygot. E nog lite utav en datanörd  hehe men ja gillar min dator väldigt mkt. Men har lite sepaarationsångest från min gamla dator o sen att de e en Acer jag köpt o inte en Hp men jag vänjer mig nog. E lite sådär fäst vid mina elektroniska ting hehe :P

Har ingen bild på den här nu men lägger ut en sen på min nya pärla.

Nu så blir de snart ner o jobbe igen då.

Glad midsommar på er!!


Trance kryssning o sen dundersjuk!!

Mmhmm!!
Va på Trancekryssen o kom sen hem o vart dundersjuk, har legat med 39g feber halsont o onte i hela kroppen sen i måndags, blev hemskickad från jobbet för jag såg sliten ut. Sen så kom febern o mer halsont. Va hos läkaren som sa att det var början till halsböld..mmm vaaa rooooligt...not. Men äter antibiotika nu o värktabletter så nu kanja svälja iaf o inte ont i kroppen längre.. Men ja åt för många värktabletter i tisdags så i går så balla min mage ur så jag spydde hela förmiddagen plus att ha ont i halsen.. mm en hit.. ehh neeeej. Fy fansäger jag bara, men nu så e de äntligen på rätt väg.

Kryssen va bra eller både o men mkt bra tors va bra först men sen somna ja tidigt o går inte in mer på det. På fredagen så vakna ja vid en 13 då gick vi av vid Riga ja o Angie o sen till en spritbutik men den sög så vi åkte vidar emed taxin till Mcdonalds hehe o där va väl alla andra svenskar från båten oxå tror ja haha..
Ett jättestort doncen mål o sen tllbaka till båten o fixa till sig för dag 2. Sen så vart de mkt dricka vatten den dagen så man inte vart för full. Dansa en massa med roliga männsikor. Satt på deck ett tag o njöt av den lilla sol som var.

Sen vart de massa vandra hyttgångar o flumma till allas musik sen va med några av Angies polare i deras hytt osenva de upp o dansa igen o sen till Q dance floor o där var det riktigt grymt o ja hade sett fram emot o se dom djsn spela :)

Najs kryss allt som allt o man åker säkert på nästa oxå.

Påväg


Angie snutt, inne in the music


Mjorå


Turn the Kamera Around


Ego pic på toan


Ego pic again

Mjorå så at ehm.. Chriiillleeeee..!!!!


Haha ja what to say..


Dag två
Krama blomman för den hade ingen snel ven!!


At the Dance floor


Ja, Lilla Adam o Angie!!


Använder min chips påse som skydd


Hehe jorå så att ehm


Jeepps


Bye bye for now!!

TRANCEKRYSS!!!!

Äntligen e den här nu drar jag o min enhet till Riga, haha ja hur ska detta sluta vi i Riga hahahhaha.. kan bara bli rätt :P

Ni får ha det så kul här hemma e hemma på lördag igen..
Blir ingen seriös bloggning i dag inte, de kommer efter kryssen med alla galna bilder vi lär ta :P

Pussen på er!!

The Unit!!!!!