Fredag!!

Fredag i dag skönt som fan o underbart väder.. gud vad jag älskar sommaren helt underbart.. nu skulle man va ett gäng vid en fin stuga vid sjön/havet o bara grilla o dricka o mysa :D .. känne rmig glad o mkt lugnare än på länge de e så skönt.. men de har ju sina anledningar:) finns ju dom som gör en extra glad.. efter att ha haft mkt som hänt runtomring mig o saker man gjort som man inte va beredd på själv att det skulle hända.. tänker ej ta upp det här för privat men nu så känns det så mkt bättre.. personer som fått mig att må så dåligt finns inte ens med i mina tankar längre.. inte på samma sätt.. nu struntar jag i om dom sårat mig för ja vet bara att de skulle helt enkelt inte vara så.. man ska inte ta bara för att de finns där.. men ibland så blir det tyvärr så..

Man tror att de ska vara så men så händer det nåt som ändrar ens tankar..  livet börjar kännas lättare o allt de där som man stängt in o stängt dörren till som en vacker dag inte får plats o sen helt plötsligt får det helt enkelt inte bara plats längre..börjar försvinna o ja inser att de funkar inet att  göra så mot sig själv hela tiden.. men tyvärr så de där med att ta hand om sig själv har inte existerat för mig, ja vill att alla andra ska m bra men sen om jag själv gör det skiter jag i.. o att prata om känslor o tankar går inte riktigt.. bara mina närmaste närmaste vänner som förstår mig o vet hur jag funkar.. skriva om dom kan jag men sen när det kommer till att prata om tar det stopp.. bara går inte.. men ja försöker lära mig..


Jaja i vilket fall som helt så vet ni nilka ni e som jag älskar o tycker om så mkt även om jag e dålig på att säga det.. skulle inte vart där jag e i dag utan er..
Puss and Love u all!!!

Men annat, vart sjukt mkt på jobbet hela veckan sönderjobbad men det e som de e.. man känner att man lever iaf hehe :P sen så e de ju nån som håller vaken lite längre på nätterna:P inte mitt fel;)

Ska till Falkenbergska kvarnen i kväll på after work med jobbet.. mina kollegor e dom bästa alltid kul med dom..
Bauhaus galningar :P hehe...

Men nu så ska jag ut o röka sen skölja ur toningen jag har i håret :D

Min Angie e här oxå då men de kunde ni nog räkna ut.. älskar henne så mkt.. min enhet.. du är så underbar o vacker.. o tro inget annat!! Big Love.. vänskapskärlek tills vi dör!!

Hejjpa pusssss

Mjo!!

Jorå, har fortfarande ingen lust att blogga alls.. vet inte vad jag ska skriva.. inget intressant direkt.. har vart mkt stress moment på sistonde o jag har haft o har magkattar AB fast nu e det lite bättre.. har vart till läkaren o fått medicin iaf så de e ju bra det.

Jobbat i dag o e trött som fan, drack 2 st redbull för att ens orka dagen.. så drygt att vara såhär seg.
Men det vart iaf en promenad hem från jobbet.. måste verkligen tappa några kg iaf men har vart så sjukt omitiverad.
Men nu så har ja lite motivation iaf så får se hur det går..ska inte klaga för jag får skylla mig själv som har gått i vikt men man blir ju bra deppad ibland av att titta på sina gamla kläder som jag INTE kan ha just nu, får bo i mina tajts tills jag blir smalare för jag tycker att jag e för tjock för jeans just nu.. går icke.. men de e bara att äta nyttigare o röra på sig:) men de e verkligen skönt att ut o gå när de e sånt fint väder så de ska nog gå bra.

Det jobbiga e ju oxå att de e ju så gott o trevligt att dricka lite vin o öl när de e sånt fint väder ute :P man blir ju liksom lite mer sugen än vanligt om man säger  så hehe.

Men annars så träffa ja några från jobbet i fredags det var jättetrevligt o lördagen var ja småbakis sen hem till Mallan o drack rosévin o drack sangria va jättemysigt.. saknat att sitta o dricka o snacka skit med henne.. var hundra år sedan.
Sen ner på stan pendlade mellan Å o Bill o Bob men de va sådär.. vi brukar alltid känna en massa folk ute men nu så var det ingen lite småtrist men vi hade kul iaf :D

Har fått mitt smink som jag beställde massa fint för lite pengar :D
Sen så har vi fått alla trance grejer snart :D
Även shoppat lite kläder sen lite grejer på Lindex för mitt presentkort som jag hade där.

Fick en bra lön den här månaden men hade som vanligt för mkt rälningar men passat på o betalat bort en del nu iaf o sen så lagt undan ett par tusen kr som ska vara till semestern sen.. har ju verkligen levt över mina tillgångar så det kommer ta ett tag innan ekonomin e på fas igen.. men huvudsaken räkningarna blir betalda så får man leva efter det.

Nu lever jag hellre snålt tills semestern än o ha massa pengar nu o bara slösa bort dom.
 Så fast den bra lönen så e jag inte rik nu men kan leva gott både utomlands o hemma o sen så ska jag på trance kryss om en vecka då går det säkert åt en 2000kr så ja pengarna bara vips borta!!! Som vanligt för allt e så pissdyrt..
Ghha som nån brukar säga hehe :P andras uttryck fastnar jämt i mitt huve..som Angies tex, Nu e den rökta laxen kokt:P
haha så söt min lilla snuttis, eller snyttis  :P internt ...pussis på din min bästa Angie!!

Alla mina vänner e bästa fast på olika sätt.. Love u all my babes!!

Farfars begravning e avklarad iaf de e skönt.. ett stress moment borta.. gu va mkt mardrömmar jag drömde innan den va, massa jag kände runtomkring mig skulle dö.. en dog min brorsdotter var dödssjuk o det var mitt fel jag hade smittat henne med något som inte gick att bota... usch hemska tanke:S

Men ja som sagt nu ett avklarat kapitel


Trött e jag som fan usch kanske borde vila granna.. men som vanligt tar rastlösheten över.. men ska försöka iaf.
Sen så har ju Angie fyllt år, hade en trevlig kväll hos henne.. sen så skulle vi till jobbet dagen efter o e sjukt bakisförvirrade som vanligt.. springer runt o lokaliserar våra saker sen till bussen o då säger Angie vi kommer missa bussen kl e redan 8.15 jag-ja det kommer vi göra.. ser bussen o så tittar vi o ba jaha hmm.. så det blir taxi ner på stan o därifrån buss sen väl när vi ska gå av så tittar vi igen menlöst på varran o säger vi ska ju av här o jag säger jaa men du vi måste ju plinga o får åka till nästa hållplats haha.. ja förvirrade människor.

Sen så har vi även haft personal fest o ja den var ju sådär alltså, det var jättemysigt att träffa jobbkompisarna utanför jobbet o ha trevligt men det var för mkt lekar för min del o sen så fick vi inte spela hög musik o vi fick inte dansa hur vi ville
Ja o Junior stod o flummade men det gick tydligen inte för sig så vart snea tog våra ölpåsar o drog med dom roligaste hem till Angie o fortsatte festen där o hade massa kul:)
Nej slänger in lite pics


Nya sminket o brillsen:P


Nya kläderna, Kofta Gina Tricot och Klänning H&M


Allt från Gina

Ego pic från i Lördags Hos Mallan :)


Ja inte allt för smäll fet iaf..så ser nya klänningen ut på




Personalfest!!
Ja o Angie Snutt/Snyttis :D puss love



No Comments Märta haha



Niclas, Markus
´


Junior, Mackan o Angie



Dans..mjo.. asheta



Kimpa Posear :P



Ja o Mike som ser lite slirig ut hehe:P


Ja de va nog allt jag hade o bjuda på i dag känns det som..
Heejpaaa





2st på en dag helt otroligt :P

Haha alltså ja höll på att leda kläder på nätet till Trancekryssen o ja hittade ju dom bästa trosorna ever :D :P

Min Angie har en alldeless egen trosa :D ha ha


Sen så beställde jag denna som dag 1 outfit
Kan man inte få beställa så att man blir lika het som henne?
På köpet liksom :P



Sen nya vita fluffisar



Shutter shades :D



Tihi nu vill jag bara att allt ska komma på posten o sen vill jag att de ska vara dags o åka på kryssen :D:D:D
längtar maaaaasssor!!!

Hejpa

Mm i know i suck at this!!

Hehe som sagt jag har sugit på att uppdatera min blogg på sistonde men blogglusten har bara inte funnits där kanske inte nu heller men folk klagar på att jag aldrig uppdaterar så nu e det väl ändå dags då :D

Har ju vart sjukskriven ett tag för ja var ju då så klart tvungen att ramla ner från en stege vilket, mja va väääldigt dumt då måste ja säga.. o ja envis som ja e behövde inte åka till sjukan för de va bara lite svullet o de esäkert bättre i morrn..mmmhmm eller not! Slutade med att jag gått halva dagen på jobbet o släpade till sist benet efter mig för jag kunde ju då inte böja på knät för det var så svullet eller ens stödja på det benet men ja menar de blir bra haha.. så till slut iaf så tvingade min kära kollegor att åka till sjukan så Johan körde dit mig o sen så vart de att vänta o vänta o vänta fick komma in till läkaren men hon dröjde så ja somnade på sjuksängen o sen till slut så kom hon o böjde o bände på benet så mm ja trodde de skulle gå av hehe. A iaf så skulle knöt röntgas o hon insisterade på att jag skulle ha kryckor m ja ja men fick dom kryckorna iaf o upp o röntga o sen visa det sig att jag hade en blodutgutelse i knät o sen sa nu sjukgymnasten att de e miniskeln då som har fått sig en smäll men den kommer att bli bra sen iaf. Så ja de va min ramla ner från stegen story då!


Annars så har det väl inte hänt så mkt, samma gamla vanliga då eller ja inte jobbat på ett tag men vart med min kära o bästa enhet Angie o sen då vart en del med Chrille o han har kommit på att så länge man ger mig o Angie mat så e vi snälla för vi e ju då två matvrak som inte blir allt för glada när vi e hungriga för då klagar vi på allt o de enda vi pratar om de e mat haha!! Som när vi skulle grilla o ja ber Chrille köpa med potatissallad o så kommer han o Micke men världens minsta potatissallad o ja o Angie ba haha eeh what is this hahaha hallå vi brukar dela på en stor annars liksom.. alla blir chockade när dom ser mig o Angie äta för våra portioner e ju inte små direkt :P ja min enhet o ja vi e bäst :D mm intressant bloggning egentligen haha men fan har inget kul o berätta direkt..

Vart hos farsan dom har köpt en ny data åt min lillebror så ja har fixat den lite sen sovit kvar där, de snart min farfars begravning så hans fru har fullt upp o planera den stackarn hon får alltid allt ansvar.  Ska bli skönt när den e över iaf.


Sen så har det kollats på film en del som vanligt då, sett en del bra o verkligen en del kassa.. Laid to rest ska ni aldrig kolla på alltså dear lord vilken kass film.. har sett My bloody valentine den va helt ok, The uninvited oxå helt ok, The unborn kass, Autopsy sjuk o ok, The internatinal helt ok.. mm ja o massa mer som ja inte kommer ihåg.. Micke o Chrille kallar mig o Angie för filmgalningar men kolla film e ju bland de bästa som finns ju :D speciellt en bra skräckis ^^


Saknar min fruga min bästa Hannis, får se om ja ska dit i dag :) o gosa med min Tyra.

Nej alltså ja nu har ja nog inge mer att säga för denna gång då!!

Hehe mm mitt knä då när de va svullet..


Snygga blåmärken :P




Hehe ja vad ska man säga ja o Angie gick på stan o hade inga pengar direkt så vi gick till Gina o tog dom fulaste kläderna vi kunde hitta o gick till provhytten o provade dom o resultatet ser ni ju här, asheta eller vad säger ni kan nog inte bli hetare än så här :P ;)






Ego pic