I kväll e det

feeeest :) ..

Jag o Pumisen ska firas .. jag 27 hon 30 :)

Vi har blivit stora tjejor nu ;P Grattis till oss <3


Fredagskvällen vart lugn .. riktigt skönt .. men jag e iaf trött som fan sj .. har sovit konstigt i natt pga.
mina mongo drömmar .. men men .. e iaf inte bakis o de e skönt .. ska ta o vila lite till sen springa ner till tvättstugan

Har bokat hela dagen 11-17,30 .. de e skönt för då slipper man stressa o allt hinner bli torrt, för på torsdag nästa vecka åker jag o då måste jag ha allt tvättat o klart. Packningen får börja i morrn tror jag .. fick låna en jumboväska av Stefan på jobbet så nu kan jag packa bäst jag vill hehe ;)

I går så kom svägerskan Nina o mina ungar o hämta mig efter jobbet :D sen fikade vi lite hemma hos mig.. fick jättefint paket från dom.. Alicia hade valt, en typ pasta burk jättefin o i den så låg det bodyscrub, ansiktsmask, läppglans, glittereyeliner och glitternagellack :) så himla gulliga .. älskar såna presenter.

Ungarna lekte lite o kollade på Bolibompa o jag o Nina hade lite vuxentid, det e sällan hon o jag hinner ha det så det var jätte trevligt <3

Efter dom åkt så var jag så trött att jag la mig i sängen o kollade på serier, sen ringde Nina o sa att jag tappat min plånbok i hennes bil .. haha så typiskt klantiga mig :P .. o nu ringde hon precis så ska springa ut o hämta den.. måste ju ha den till att gå på systemet o tills i kväll :D

Sådär plånbok hämtad, ungar kramade o pussade på <3

Nu måste jag snart ner i tvättstugan igen ..





I morrn ska..

jag jobba .. det ska bli skönt att inte ligga i sängen o glo hela dagen .. de e skönt när man e långledig o frisk så man kan göra saker på dagarna men inte att ligga hemma sjuk med feber o hosta sönder sig .. men nu så mår jag bättre o har äntligen fått cocilana så nu e hostan iaf bättre ..

Nu kollar jag på Two and a half men, sen får jag se om det blir nån film kanske sen måste jag sova i tid så jag inte e alltför trött i morrn bitti ..


Zon, Nasin och Cocilana .. jorå så att ehm .. de e grejer de ;P

Nu får det vara nog

med att vara sjuk .. suck suck suck .. har varken tid eller råd med detta .. först feber o frossa fick duscha i 20 min på högsta värme för att sluta frysa .. sen var det att sova o vakna från o till med värk o frossa resten av söndagen .. mådde bättre mot kvällen men vaknade i måndags med frossa, värk  o hög feber igen .. köpte mer värktabletter o febern började ge med sig o värken oxå .. på kvällen mådde jag betydligt bättre .. i går så började hostan som inte har slutat än .. har även fått urinvägsinfektion och den vänstra nedre visdomstanden har även börjat växa så de spänner sådär härligt i munnen nu .. plus att mitt kort inte gick att handla på i går så att hämta ut medicin va helt uteslutet .. som en vän sa till mig i går på fb , triss Lina triss .. låter ju som en bra idé nu när turen rullar på ;P

Jag e inte bitter eller jo lite ;) för jag har verkligen inte råd att vara sjuk .. alla mina pengar måste gå till min resa nu o jag kommer verkligen vara luspank när jag kommer hem .. men men man överlever väl på nåt sätt ..

Har nog iaf klickat igenom varenda internet sida som jag kan komma på .. man klickar på samma typ 15 sidor sen tar fantasin slut fast det finns miljarder med sidor att glo på ..  tittat på alla kassa tv program har jag oxå hunnit med .. just nu handlar det om äckliga människor på Tyra show som tex, petar i näsan o äter det, petar i näsan o smetar det överallt i hemmet, använder samma underkläder i veckor utan att tvätta dom, äter sina sårskorpor, äter sina tånaglar .. my gad vad VIDRIGT  men jag måste kolla klart på det .. fast det just nu känns som att jag ska spy :S

Har kollat på Resident evil Afterlife den var helt ok .. o såklart alla mina serier <3
The walking dead e en ny favoritserie, den handlar om zombies :D me likie så för er som gillar Zombie filmer så kan jag rekomendera den serien :)

Nu e det bara 7 dgr kvar tills jag åker .. kan inte fatta det sj .. snacka om att det har gått fort :D .. har resfeber .. men det kommer att gå bra .. e bara lite nervös att jag inte ska hitta på flygplatsen

På lördag ska vi fira mig o Vonca .. jag blir ju 27 i morrn o Vonca blir 30 den 7 dec o då e jag i Aussie så vi passar på att fira varandra nu istället.. så det kommer lite vänner till mig på lördag det ska bli najs :D

Nu börjar Tyra show igen som handlar om äckel människorna igen .. fast en brud e skön som pratar om bajs mkt o har inga problem o säga framför killar som tjejer att hon ska skita o rapar som en karl .. ja menar måste man skita så måste man .. jag sj kan inte säga till min killa att jag ska skita men egentligen så gör ju alla det .. o rapa som en karl vet ju alla som känner mig att jag kan hehe ;P  men kan inte säga till min kille att jag ska skita .. de känns ju liksom förbjudet fast alla gör det .. men ja jag e verkligen inte den kvinnligaste tjejen men fjärta framför min kille skulle jag aldrig kunna göra .. nej där går gränsen ..

Haha ja normalt inlägg de där .. finns mkt snuskiga ämnen man kan prata om o det finns snuskigare människor där ute än man någonsin kunde ana .. ;P

Nej nu ska jag glo vidare på snuskmänniskorna ;P

Jag o Pumisen för längesen ^^ när Konrad var stam haket haha


O konrad igen


Hahaha .. aaa pumisen


Jag när jag var typ 14-16 hahah .. sen Madde till Vänster


Haha liten Lina o Anna på krogen i Enköping ;P så vi ser ut haha


Puss puss


Söööt liten puppy



Haha .. yeah ..





Ledig ...

onsdag istället för torsdag för Sofie på jobbet behövde byta dag .. men de e skönt för jag har sovit så dåligt i ett par dagar nu .. så det var jätteskönt att kunna somna utan stress att jag måste upp tidigt ..


Helgen var bra, lugnt med barnen i fredags taccos hemma hos Malin i lördags o en liten utgång till å :)

Mina o Malins hemmafester e bäst haha .. bara vi två :P vi lyckas alltid ha så himla kul bara vi två <3


Annars så har det vart o jobba mån tis .. håller på o bygger om just nu så det är mkt upp o ner i hyllorna o fram o tillbaka .. dammigt som fan .. så man e helt slut när man kommer hem .. men de e bra för dagarna går fort :)

Der behöver jag nu för nu e det bara 15 dgr kvar til jag åker till Australien .. helt sick att det gått så fort .. hoppas att dagarna går saktare där dock .. jag kommer inte vilja åka hem sen hehe ..

Det har snöat ute ju som alla har märkt, väldigt svårt att undvika .. vilket gör mig nästan lite deppad .. jag avskyr snö.. jag avskyr vinter i huvudtaget .. önskar att jag kunde bo borta vinterhalvåret o komma hem till sommaren men den lyxen o ekonomin har man ju inte tyvärr :/ jag avskyr att man måste klä på sig som fan o sen svettas man så fort man går in nånstans .. nej vinter be gone..

Nu ska jag vila lite till i min sköna säng sen ska jag fixa disken o fundera på om jag orkar ta mig till gymet eller inte??

Blandade pics ..


LIten gömmer sig bakom flaskan ..




Personal fest ..





Jag o frugan





Ja o Mirre


Jag o Elli min brorsdotter <3


MIrre har stängt in Dagge under stolen hahah ..





Tjockis ;P


Rödtröjorna lunchar i somras



Brors 30-års fest i somras .. fan vad vi fixa o dona ;P


Det lilla tältet blåste dock bort till slut haha


Fina kollaget jag fixade ;P


Fixade även en tipspromenad .. hehe duktig syster ;P

Fullt ös



Svägerskan ;P


Nehepp .. de får vara bra för  nu ..

Veckan som gått...

har det vart mkt på jobbet m.m .. så jag har vart helt slut som människa .. sen fick jag reda på en sak på som fick man att tänka till.. tänker inte säga vad men det känns verkligen som att det e dags för mig att gå vidare i livet.. men tänker iaf anstränga mig ordentligt och göra mitt bästa på jobbet .. fast det inte alltid uppskattas eller syns.. min resa kommer förhoppningsvis att mig gott .. ge mig mer energi o göra mig lyckligare som människa .. tänker o tänker o tänker vad jag vill göra med mitt liv egentligen .. förut kände jag mig nöjd bara jag hade en bra pojkvän o ett jobb o nånstans att bo .. men nej det räcker inte längre .. jag e inte lycklig här.. älskar mina vänner så himla mkt o min familj .. iaf delar av den .. en riktigt bra pojkvän har jag aldrig haft .. iaf inte en som passat mig o min personlighet till fullo .. det sista så kallade förhållandet var ju mer än en total flopp .. man kan inte ens kalla det ett förhållande men personen i fråga fick mig iaf att tycka väldigt mkt om honom o även om jag vissa dagar inte känner nånting o att det var det absolut bästa som hände att vi inte e ett par så blir jag iaf ibland sentimental o lite ledsen o saknar.. folk tror inte att jag e känslig men de e jag .. för känslig :/ .. sen den här staden den påminner en heela tiden om allt som vart o man kan inte fly någonstans .. alla känner alla o det snackas skit o skvallras högt o lågt .. alla har knullat med alla .. nej usch jag vill bort..

Men kommer jag att lyckas ta det stora steget att bege mig ut i världen o stanna borta en längre tid.. hmm det återstår o se .. jag vill inte vara här längre ... jag vill packa ner alla mina nära o kära i en väska o ta med dom, men det går ju tyvärr inte :/ ..


Jaja skitsamma i det i kväll för i kväll ska jag vara med min älsklings gumman Malin <3<3<3<3<3


Ska ta mig en dusch nu .. e svettig o äcklig efter dagens städning o tvättning.. ska nog ta o ringa min pumis först för hon svarar inte på msn hehe ;P

Jag kommer sakna dig gumman <3


Traaaaaaaaaaaaaanceeeeeeeee!!! <3