Med Vonca till Bauhaus!

Jahapp i dag så var jag iväg till jobbet en sväng med Vonca o fixade några saker som jag behövde fixa.. litar inte på grabbarna på jobbet hehe ;)

Sen så tänkte jag åka hem men då ville David att jag skulle luncha med han så stannade o höll han sällskap ett tag, sen så åkte jag ner på stan o kika lite.. hittade ett jättefint linne på Vero Moda men det var väldigt tajt upptill så jag var tvungen att ta strl 40 för att kunna stänga dragkedjan för brösten fick inte plats annars.. så det är väl baksidan av OP men va fan det får man väl ta... Ska testa det hemma med lite andra kläder o se om det ser för stort ut..

Usch vad trött jag är :/ ska försöka att se Halloween i kväll fastnar framför datorn hela tiden hehe men i kväll så ska jag väl kunna slita mig iaf ;)

Nu ska glo lite på tv..


image14


Mina tjejor :) bejbsen

image5


Jag, Nina o Madde :)


image6

Vi igen :)


image7

Puman :) den coole ;)


image8

Hanna :)


image9

Rebban :)


image11


Jag o min Bästa Malin :)


image12

Mathilda o jag :)
The Framstjärt o  The Bakstjärt ;)

En lugn dag hemma framför datorn.

Har skaffat blogg nu eftersom den sidan som jag brukar skriva dagbok på har slutat att funka :/ så får testa att blogga lite istället.

I dag så vaknade jag tidigt men somnade om efter ett tag o sen så ringe puman o försökte väcka mig men orkade inte röra mig hehe ..

Sen så har fastnat framför datorn hela dagen, suttit inne på en ny sida som är till för dom precis har opererat sig eller ska göra det :) har precis gjort en bröstförstoring o allt har gått jättebra fram tills jag började att jobba igen o stressade sönder mig.. då släppte det vänstra implantatet :( så just nu är jag sjukskriven o väntar på att det ska läka igen.. hoppas på det bästa så att det inte blir nå fel..

Har vart iväg o handlat o skulle köpt en ny fotfil o ny tandtråd men det glömde jag bort som vanligt, fattar inte att jag jämt ska glömma dom sakerna hela tiden *suck* är så himla glömsk av mig ...

Tror att jag ska kolla på Halloween 2007 i dag, väntar bara på att min kille ska kolla klart på nåt program på Mtv..

Får skriva mer nån annan dag...

image2


image3


Välkommen till min nya blogg!

Hello.

Lina heter jag :)
Snart 24 år
Jobbar som säljare
Är sambo :)
Fritid, träna, umgås med vänner, shoppa,
fixa hemma, va med killen, träna, festa ibland,
titta på film MASSA skräckfilm det bästa som finns :)

Ja lite grann om mig :)

image4