Tillägga

Måste bara tillägga att ´Turbolina som jag red i dag bara har blivit riden ca 2 ggr va nå sjukt snäll o duktig.. märktes int ens o man var inte nervös heller men tanke på att jag inte har ridit på 100 år heller hehe ... men hon va  verkligen ett jättemysigt varmblod.. red en annan travare förut Frosty o han var verkligen ett litet energi knippe som inte ville sluta trava när man red han o gillade skena iväg med en hehe... o så var han kär i mig förföljde mig överallt hehe .. sen så red jag en Ardenner som oxå hette Lina hehe o hon tyckte att ja över det här nyplöjda fälten så skenar jag mot vägen därborta haha då var det bara att häng amed på turen.. eller Nordsvensken som tycket att det var en bra idé att småskena i nästan 1 m djup snö..eller Sunny som inte ville hoppa över en stock utan tvärnita o det vart bara jag som hoppade men va fan upp igen o se glad ut kul e de iaf hehe ...eller min lila shettis som jag hade när jag var liten som tvärnitade om han såg tre grässtrån så var han tvungen att äta upp dom.. så kul man har haft med alla hästar ... va verkligen roligt i dag :D längtar tills näst agång sk ase om Madde kan ta kort o filma mig lite då :)

Nepps nu e de csi

Färgat håret..

Va hem till Malin o färgade håret, hon hjälpte mig att få in dom ljusa slingorna i foliet sen så vart kalufsen svart... orkar inte ta kort nu så tar kort i morrn istället..men det känns så skönt med ny hårfärg, äntligen :D

I morrn så e det jobb igen.. sen till gymmet igen, var iväg i dag o körde på lite mer än 1 tim så köra ett pass i morrn efter jobbet :) ska bli smal igen nu om jag så ska dö på kuppen *S* nästan iaf ;) hehe ...

Nepp nu ska jag fortsätta massera älsklingen ... o puss lite på han ....

See ya.. uppdaterar i morrn om jag orkar o behagar ...


Ridit pålle :D

Vart o ridit i dag o det var skitkul :) kändes jättebra o jag fick en jättebra häst :D Turbolina o Madde red Lucky jag e kär i han sååååå söt häst o gosig hehe han vill kramas o gosa hela tiden hihi.. det enda dryga var att jag fick nå sjukt ont i knäna så får ha lite för långa stigläder men annars så var det inga problem vette fan hur snygg jag såg ut när jag red lätt men va fan vem bryrs sig haha ... men ska försök följa med henne ut till stallet den här ons för vi e båda lediga då :D va verkligen kul att rida igen...men nästa gång så blir det lite kort :)


Men nu snart så ska jag pallra mig ner till gymmet.. nu e det dags igen o komma igång :) ska baar ta en red bull för jag e lite seg fan hehe..

Hej hopps

Slö..

Slö o trött e ja, jobbat, vart på stan, vart hos Malin, handlat på Maxi o sen hem o då hamnade jag här som vanligt hehe.. Tog lite kort på en top jag vill köpa.. men vette fan får se...


Annars så har jag jobbat o haft mig, beställt kläder från H&M, vart med Malin på stan o slösat bort pengar på H&M köpte nya bh:ar o en klänning..

I morrn så ska jag med Madde till stallet o rida, hehe ska bli en upplevelse var ju liksom hundra år sedan men det ska bli skitkul..ska ta med kameran så kommer det lite kort i morrn på de :D


Har en massa filmer hemma som jag ska se, har man nåt att göra till helgen sen, blir en lugn o skön helg men sen helgen efter det så blir det kryssning med kussen min :D skoj skoj hehe ...måste sola lite snart oxå e ju hur blek som helst o så ska jag köpa svart toning till håret innan kryss.. o brunis så man får lite mer färg.. försöker att inte sola så ofta vill inte få hud cancer eller bli som ett russin vid 30... man har ju sett hur dom solar ofta föråldras..
Så lite brun utan sol o några grundsolningar så ska man nog få lite färg...:)




Försöker även att  gå ner mina kg som jag gått upp efter OP, äter nyttigt o förkylningen har släppt så i morrn efter stallet så blir det gymmet, eller innan stallet får se om jag e morgonpigg i morrn då hehe..

Vil iaf bli av med 1-3 kg tills kryssen.. hoppas jag lyckas med det på mindre än 2 v ...kanske med lite tur o envishet

Sen om den 24 nov så blir det bowlingen ska bli skoj.. få umgås med tjejerna o Chrille då hehe.. han säger att han ska smygöva på sin bowling men jag sa att han ska spela mot mig så hanbehöver icke oroa sig för jag e kass haha ^^ men Malin e bra på bowling o Mathilda e grym..sen så blir det Åsa, Åse, Thessan, Hanna kanske, Vonca, Rebban om hon kan komma, Sussie, Nina,  ja sen kan de bli fler :) så kommer bli skoj..

Nej nu vette fan vad jag skriva.. e seeeeg som faaaan.. lägger in lite kort istället..


Funderar på att köpa


image103


image104

Kläderna jag beställt kommentera gärna

image106image107
image109image110
image111image112

image113image114





image115image116
Nya klänningen

'''
image118


image119



Ätit sallad o kollat på film...

Den här lördagen har jag verkligen inte gjort mycket.. har glott på tv, surfat, duschat, sminkat mig, åkt o köpt sallad i hamnen den e så god :D sen så har jag kollat på Resident Evil 3 o båda jag o Magnus gillade den starkt :) helt okej rulle hoppas på att det kommer en 4 men det gör de väl inte..

Annars så går Monster till svärmor på 5:an hehe den e halvkass men ändå halvbra går de ihop hehe ..^^


O jag funderar hela tiden på om hur jag ska göra med mitt hår.. hjääälp mig vad tycker ni ..?????

Känner mig nästanhelt frisk oxå så nästa vecka så kan jag sätta igång med träningen igen :) ska bli smal igen så e de bara punkt slut.....

Nu ska jag ut på www.imdb.com o kolla in om det finns nå bra filmer som kommer ut på Bio i USA snart så man vet vad man har o se framimot hehe^^

Hej hopp

Nyduschad...

Nyduschad, skönt som fan var det.. ska nog ta o sminka mig oxå o se om man orkar göra nåt i dag? Magnu stack iväg, han hade lovat sin lillebrorsa att handla skydd till nåt.. hehe ... killgrejer iaf.

Så nu sitter jag här själv o funderar på vad jag ska göra, ringde Hanna nyss men inge svar.. kanske ska ringa Malin oxå..

Nej hej hopp nu ska jag sminka mig..

Se yaaa

Lördag...

Ja då var det lördag då.. vet inte vad man ska göra eller vad man orkar göra, de e dåligt väder uteoxå.. kunde det inte var som häromdagen när det var fint ute så man har kunnat tagit en skön promenad ..får kika ut på balkongen vad det e för väder om de regnar eller inte kanske man kan ta en promenad ändå.. annars så blir det bara lugnt o skönt. Sugen på sallad i hamnen får se om Magnus pallr han e förkyld nu så kanske inte orkar de.


Annars så funderar jag starkt på att ta ut mitt löshår, fastnade med fingret i en slinga o så lossnade den o det var en stor slinga av mitt eget hår som lossnade, det har växt ut så pass mycket att man snart ser plupparna i nacken på mig.. o så börjar det att trassla sig en helk del nu tyvärr, men jag har ju haft den i flera mån nu så de väl dags att ta ur det. Har inte råd att sätta i nytt den här månaden, pga min kirurg inte kunde skicka mitt intyg i tid när jag var hemma för kompl så fattas det två dgr på min lön denna månad plus att jag  vart förkyld så har några tusen mindre denna månad :( jävla förkylning grrr... plus att jag ska på kryssning o där fösvinner det pengar oxå.. men det kommer säkert att kännas jättekonstigt att inta ha så långt hår helt plötsligt... får se vad jag gör..

I kväll så ska jag nog bara det lugnt o se på Resident Evil 3 orkade inte kolla i går kväll jag var så himla trött så jag pallade inte...har vindruvor kvar som jag inte käka upp i går så de får bli dom o filmen i kväll ^^

Lite kort från i somras

Kräftskivan hos brorsan ^^
image99

Nina, Linda o Jag
image100

Jag o Nina :)
image101

Sjukt uttråkad...

Just nu så är jag så sjukt uttråkado det finns inget bra på tv.. kollade på csi ny o criminal minds men efter de så har de bara vart skit.. just nu så sitter jag o väntar på att Jordan rättsläkaren ska börja på 4:an för de faktiskt ganska så bra:) men tiden därimellan har vart uttråkande.. har surfat runt på alla tråkiga sidor om o om igen ... hehe rikitigt spännande ^^ Magnus sover, nu e han förkyld istället.. o förkyld stavas förkyld o inte förskyld vilket betyder att jag har stavat rätt förut men vart osäker men ja så nu är det förkyld som gäller hehe.. intressant ooo yeah..

Woohooo nu börjar min serie.... :D o Magnus vakna till o börja direkt leka med sin mobil som han låg o sov med i famnen hehe...snacka om kär i den ;)

Nej nu blir de tv tajm igen...

Jobbat i dag..

Jobbat i dag, mycket kaos på jobbet men dagen gick fort o det behövdes att jag kom till jobbet masssooor att göra hehe..

Annars så vet jag inte vad jag ska skriva.. e trött nu.. har nyss käkat fil.. ja spännande o intressant va ^^

Försökte hitta nån bra hårtidning på Maxi men det fanns inga bra, hittade bara en o den gillar jag inte.. får let apå stan..i helgen så kommer det iaf bli lugnt.. ska bara vila o softa... inte gå på stan o spendera pengar måste spara till kryssningen ..ska tvätta o städa i helgen, försöka få bort fronten från cp.badkarat som är från stenåldern.. skittrångt badrum så man får knappt bort fronten.. de e skitäckligt under badkaret o golvbrunnen behöver rensas vägrar ha det så där snuskigt under mitt badkar, ska ringa hyresvärden o be dom sätta in ett nytt badkar dom har sagt att vi ska få ett nytt o nu e de dags.. ska be om ett med halvfront eftersom badrummet e så litet så kommer man alltid under att göra rent..sen så ska jag dra en till storstädning av lght o ner i sopboden o slänga lite skit..

Ja värsta fartfyllda helgen hehe.. ska kolla på Resident Evil 3 äntligen :D hoppas att den e bra nu.. o ta lite promenader men inte träna på gymmet, ska vänta tills nästa vecka så att förskylningen släpper helt o så ta tag i träningen helt nästa vecka .. allt fett ska bort


Alla undrar vad jag önskar mig när jag fyller o jag önskar mig egentligen ingenting men om det är nåt så pengar.. ska ju byta ut löshåret tänkte jag o då e de bra med lite extra pengar hehe.. vill ju tatuera mig oxå men tror det blir löshår, får se hur det känns när jag o Hanna tagit ut det om jag vill ha nytt igen.. annars så blir det tatuering ^^

Ja det vart lite skrivet ändå..men nu e jag så trött så pallar inge mer.. blir väl några rader i helgen oxå ...kanske..

 en sån här vart det fast 500 ml :)

Hemma igen *suck*

Hemma igen då.. kunde inte sova nå bra i natt pga att nässprayen tog slut så jag va så trött imorse o täppt i näsan så jag blev hemma i dag med.. men ska försöka vänja av mig från nässprayen i dag iaf.. får se hur det går.. bättre nu när man e vaken än när man ska sova.. men i morrn så måste jag jobba pallar inte att vara hemma nå mer bara för tråkigt.. jävla förskylning men ska köpa esbiritox när lönen kommer i morrn, ska tydligen va bra mot förskylning tex vart jag tipsad om .. hoppas det funkar..och jag måste köpa nya mysbyxor o träningsbyxor för mina börjar bli helt utnötta hehe...drygt vad det ska gå åt pengar jämt bara :/ ...

Jag har så sjukt ont i ryggen oxå.. har nyss smörjt med voltaren gel men det hjälper inte så drygt vill inte hålla på o knapra värktabletter.. inte bra för min mage ... :(


I dag så hämtar Magnus ut sin nya mobil så nu kommer han att vara upptagen med att leka med den hehe ... jag ska vänta ett tag innan jag skaffar en ny.. det var ju inte så längesen jag skaffade en ny så.. typ 6 mån sen så får hålla mig till nästa sommar då har det säkert kommit ut en massa nya roliga :)

Magnus nya telefon :) med 5 megapixel..
image98

Hemma i dag...

Vart hemma i dag från jobbet, sista dagen har jag bestämt mig för..måste till jobbet i morgon .. försöker vänja bort nässprayen men det går inge bra tyvärr :( får ingen luft annars o de funkar bara inte får panik.. så ja jag har tagit nässpray i över 2 v nu o det kommer säkert bli 1 till hehe om jag känner mig själv rätt, nässprays torsk AB ..

Annars så har jag passat syskonbarnen i dag, svägerskan behövde barnvakt för hon skulle på utblidning o barnen var småsjuka så dom kunde inte gå till dagis så som tur va så var jag hemma i dag o kunde ta dom.. sen så var jag tvungen att åka ner på stan o handla present till Magnus lillesyrra som fyller 16 år i morrn. lagom pigg man va på detnär man e förkyld men men så e de ibland....hittade iaf 1 kofta, 1 linne, 1 top o en ögonskugga :) enjättefin eyedust svartbrun typ från Make up store :)

Nu e det Desperate Housewives på tv ^^

Jag o Ellinor
image90

Elli sover :)
image92

Alica.. sötnosen
image93

Här leks det för fullt ::)
image94
Gott med saft :)
image95

Fick jag titta på idag hehe ..
image97







Förskylningen släpper inte grr ..

Den  här jävla förskylningen släpper inte o jag behöver träna o jobba så man inte förlorar så mycket pengar *suck* så trött på att vara sjuk ... o att så fort jag tränar så blir det värre.. o jag behöver gå ner i vikt.. tog en liten promenad på 30 min men jag behöver hårdträna så jag blir smal igen... blää känner mig deppad som fan...

Var nyss o handlade iaf, så nu har man lite o äta hemma igen .... på tors e det lön.. de behövs..

Usch nej ska väl ta o glo lite på tv nu... eller nåt...

Söndagen..

Söndagen låg jag hemma o kurerade mig eftersom förskylningen inte släpper o jag pallade inte med jobbet när man e så sjukt seg i kroppen så jobbigt med alla kunder då som är på en ...men efter att ha legat hemma o sovit o dreglat ner mig totalt hehe ^^ så vid 18.00 på kvällen så tog jag mig en uppfriskande promenad o svägde förbi puman o checkade in hennes nya frilla o den vart skitbra hennes hår behövde klippas sen så kollade jag på Linus nya jacka som satt som smort på mig *S* tog lite kort hehe humor AB ^^

Sen så satt vi o kollade in massa roliga klipp på youtube med massa söta hundvalpar , o djur o chiauvauvor o massa roliga bäbisar vi skratta så vi grät hehe ...

Snart så ska jag gå till affären o handla lite å äta sen får man se vad som händer fattar inte varför min förskylning inte vill så jävla drygt ...vill träna så att jag går ner i vikt fort.. ska ju på kryssning snart o sen bowling kväll så då vill man ju känna sig lite fin jue :)

O så regnar det ute så typsikt men man får väl ta med paraplyet ...



Annars så har min helg vart lugn vilat o jobbat halva helgen  o sen kikat på film en skitkass film i lördags som hette Nailed kolla inte på den hehe .. i går så kollade jag på Constantine som jag trodde att jag inte kollat klart påvilket jag hade gjort hehe men den e bra så gjorde inget .. har fått hem 2 st koreanska skräckisar som verkar bra som jag ska ta o kika på sen...sen så väntar jag på 30 days of night o Resident Evil 3 ... längtar tills dom kommer :D ..i´m a movie freak hehe ...;) sen när lönen kommer på tors så blir det att sola lite i helgen o köpa ny brun utan sol för min bästa e slut nu så måste ha ny ...sen så blir det att lägga pengar på kryssningen .. Birka ska vi åka med :) den båten vekar vara så mysig ...skulle behöva fixa håret denhär månaden men får bli nästa... vet inte om jag ska ta ut löshåret, får se hur det blir ...det börjar störa mig lite att det är hårdare än mitt eget hår men samtidigt så har jagvant mig vid det så får se hur de blir... kanske en gång till..

Passar ju super haha fan strl 116 inte illa ;)
image87

image88

Snygg frilla ...
image89

Kryssning ...

Ja då blir det en kryssnings snart då :D men kusinen min ... va länge sen vi hittade på nå kul ihop så de ska bli skoj ^^ den 9/11 åker vi. Hoppas på att jag ska hå gått ner lite i vikt tills dess oxå  så man kan känna sig lite fin oxå .. blir att åka med Birka den båten verkar mysigast ... kommer bli så mysigt. Kanske man måste inhandla sig lite nya kläder om man ska åka bort hehe kan ju bli ett måste ;) ..


Ska se om jag orkar pallra mig ner till gymmet i dag oxå känner mig lite seg i dag så vi får se ...

Jag o kussen på hennes sons dop :)
image77

Moster Kattis o bror
image78

Alicia brosdotter o Simon kusinbarn
image79

image80



image81

Jag o moster
image82

Världens sötaste Ellinor ..
image83

Oj så tjurig man kan va... hehe
image84

Simon sover, trött efter dopet
image86


Hemma efter en inventerings dag i Bauhaus Botkyrka..

Har vart o inventerat i Bauhaus Botkyrka idag.. e helt seg nu efter att ha räknat hela dagen.. men blir helt degig i skallen... men dagen gick fort iaf o det var ju inte speciellt jobbigt :)

Vet inte vad jag orkar skriva e seg som sagt... skönt att vara hemma igen iaf.. har fått hem American Werwolf in London så ska kika på den gamla skärckfilms klassikern hehe ^^ kul med såna gamla filmer ibland.


Hihi den här bilden e ju så bra ;)
image72


Nya jackan.. e lite osäker om jag ska behålla den...
image73

image74

På jobbet


image75

Toodiiloooo
image76

Hehe givande inlägg va hehe ^^

Fredag...

Japps då var det fredag igen då o jag ska snart hem till puman min o kolla på film o flumma runt lite hehe ^^ så som bara vi kan flumma ;)

I går när jag o Mange va på affären så upptäckte jag efter ett bra tag att min mössa stack upp som en jävla kondom topp o han ba jaha jag trodde du ville se ut så *S* men mjooo det ville jag NOT!!

Annars så har jag jobbat i dag, gick hem kl 14.00 kändes helt sjukt att få gå hem så tidigt från jobbet.. synd att det inte alltid e så :( ....skulle man inte tacka nej till..

Slänger in lite ful bilder hehe...

Se ya bitches..

Den snygga möss bilden..
image67

Den nakna sanningen.. så här ugly e jag utan smink...
image68

Puman gör lätt sin grymmaste min ... *S*
image69

Fatima har flumm frilla....
image70

Ugglan gömmer sig under bordet för att slippa undan min mobil som han blev livrädd för.. nervs of steel *S*
image71

Fortfarande sjuk...

Fortfarande sjuk o extremt uttråkad... hade sönder min nässpray i går så de va bara att åka till apoteket de första jag gjorde i morse o köpa ny så man får luft... sen hem igen duschade o totalslocknade..vill bara att denna förskylning ska släppa...

Annars så har jag bara legat här o inte gjort ett skit :( så himla tråkigt..sovit, ätit, surfat, duschat, surfat, tittat på tv, sovit osv osv .. låter kul o spännande va.. näe tänkte väl inte det... jo jag har vart på affären oxå o handlat lite mat.. ja det var spännande...skaffat en bilddagbok har jag gjort...

Jag o puman har sett en film nu som vi hela tiden har trott vart den filmen som vi pratat om i flera år som va så kass men ändå en nostalgi film.. ja sen när vi såg den så var det ju fel film.. va en film som vi kom ihåg men fortfarande inte rätt film *suck* så nu kommer vi inte ihåg vilken film de e som vi jämt har snackat om så störande hehe...

Men jag lägger ut bild på mina nya jeans när jag har på mig dom oxå ....


image64


image65


image66


Jorå så att ehmmm

Inte alls uttråkad i dag ohhh neej.. har slängt in disken o en tvätt plockat lite o sen suttit här.. mmm kul dag villinte alls bli frisk... *suck *


Här e bild på mina nya jeans..


image62



image63

Kan icke sova..

Eller ja kan o kan.. känner mig pigg o fastnade inne på facebook o gjorde filmquiss hehe jätteroligt :D men annars så e kl 2.18 o här sitter ja klarvaken.. ska kolla lite på tv o se om jag somnar snart hehe..

Jag längtar tills jag blir frisk igen så jag kan börja träna på allvar :) det nya gymmet känns jättebra iaf.. känner verkligen att jag måste ner några kg minst 4 kgjag skulle ju bli övrerlycklig om jagkom ner till 57 kg.. fatta att jag var 2 kg ifrån innan semstern o OP... men dit kommer jag igen... bara härda ut o träna som en galning sen ^^


Skickade över lite bilder från jobbet från våra personal fester.. lägger ut några..

Jag o Babe Mathilda
image55


Sussie o Malin limmar naglar hehe
image56

Gittan o Åse
image57

Jag relativt normalt kort
image58

Jag mupp ab vad gör jag med munnen hehe... annars Maria o Erika
image59

Thessan söt jag mupp
image60


Jag ser återigen ut som en mupp haha.. plus en surkart ^^ annars Thessan o Malin
image61

Jobbat o tränat!!

Jahapp då har jag jobbat i dag som vanligt... inventerat hela dagen har ja...

Fick skjuts hem av Putte så var hemma fort sen så stack jag ner till gymmet, Mange o Klas var precis klara när jag kom så ja fick träna själv ja hehe.. fast borde nog låtit bli för jag e lite förkyld så nu blir det väl värre men va fan kände mig pigg jue ^^ ...


Fick byta tid i morrn så jobbar daskift inte helt fel.. ska inventera dom sista locationerna.. sen så blir det hem o ta det lugnt.. handla lite på Maxi till kvällen.. ska testa estrellas nya light chips med 9 % fett.. får se om dom e nå goda.. annars så blir det lugnt i helgen.. ska jobba 9-18 lör-sön så blir att kolla på film... kanske svänga förbi nån kompis om jag orkar så att säga.. hehe..


Måste göra matlåda oxå.. blääää jag orkar inte e för seg... vette fan vad jag ska göra får se...

SNUVIG....

Usch nu ska Anna Skipper tvinga i dom bläckfisk i du e vad du äter.. fy vad snubbigt .... *ryser*

Ne har inge mer att skriva nu ,....


En riktigt kass o hemsk bild på mig hehe .. men mina bästa kompisar e ju med ^^
image52


Ugglan Ozzy ^^
image53

Jag o Mathilda babe på strika för ett bra tag sen ^^
image54