Verkar vara den enda.

Jag verkar vara den enda som e lycklig över att snön försvann... jag avskyr snö.. snö e nått man kan åka till inte ha hela tiden uscha.. kallt minusgrader o bara allmänt jobbigt.. nej usch.. tyvärr alla snöfans men jag e skit glad hehe.. så skönt att slippa känna att vintern ehär nej jag avskyr vinter jag vill ha sommar året om eller jag hösten funkar oxå eftersomman får ha massa roliga stövlar o fina jackor :) men snö neeeej tack kom inte hit

Yearbook

Jupp jag o Angie o Johan har haft lite kul med yearbookyourself eller snarare ja o Angie hahhahahah


Lägger ut våra snygga bilder ^^

Jag
 
  

 


Angie
 


Johan
 

 P.S Johan söker även en flickvän att dela vardagen med ;) D.S


Jaaa heeeta e vi ju kan liksom inte säga annat ^^ hahahahah

Blogga lite då...

Ja då e man hemma o e sjuk.. hostar typ sönder mig men min unerbara Sofia skickade hem mig i går med sin cocilana ^^ jag laddar ner låtar till hennes resa nu till norge.. vad skulle man göra utan sina älskade vänner.. man skulle må prutt.. jag e så glad att ni finns :D me love ya all so much ;)

Haha glömde bort att tilägga att  igår när vi hasde våran filmkväll ja o Sofia o hon skulle fota min o Honeys skedning så satt hon o beklagade sig över den svarta fläcken på hennes lins tills hon så smart kom på att det va ju hennes finger hahahaha ..du sofia hur kom man in i det andra rummet ;) pussen kan inte annat än älska dig :)

Får se vad som händer i helgen icke fått svar på mitt mess så kanske blir hemma ändå.. då ska jag till Hanna babe i morrn om hon skulle ha inflyttningsfest.. till min underbara fruga ;) haha sen på lördags å vet jag inte bara ta det lugnt eller kanske följa med min bästaste Malin ut hundra år sedan vi va ut.. skulle vara så himla kul :D men får se som sagt


I morrn så e det lön o då ska det inhandlas en viss grej som jag längtar efter att få ^^ sen så e duschcremen slut, sminkrengöring, ansiktscreme, inpackning, maskindiskmedel, rengöringsmedel..ja blir billigt att inhandla detta.. men men de måste göras.. sen så handla hem mat fylla frysen :) ja o angie ska åka.. tack gumman.. saknar dig nu jue.. tack för att du sov här i natt.. så skönt att slippa vara själv :) Dear Lord dock vad jag har tråkigt nu hahhaaa ;) måste jag Dear Lorda mig själv jue hahaha *internt skämt*

O sen så Jonna gumman till dig.. du e enormt vacker o en underbar person o du ska inte lyssna på det du berättade för mig  inte sant nånstans.. avundsjuka kallas det.. den e hemsk o ful men tyvärr så förekommer den o vissa skitmänniskor kan inte bete sig  patetiska människor alltså.. e glad över att du blivit min vän o du e underbar :D finns nog inte många killar som tycker du e ful ;) inga alls kan ja tänka mig ;) pussis stumpan


Annars så har det inte hänt så mkt mest jobbat o umgåtts med Angie o Johan :D

Lägger ut lite random pics

Underbara gumman!! DEAR LORD!! Hahahahaha ;)







Nu fick du vara med iaf Märtha ;) hahaha



Här sups det på ^^



Jonna o Tina :)



Söta Katta o Angie :)


Johan :)



Oooo yeah ^^ haha Johan o Kimpa


Hahahahahahha o de e så här mongo vi e egentligen :D




Jag o Mirre


Ragvalds backe!! Nästa kolbäck kolbäck


Haha Mirelle ser helt förstörd ut




Jag tror att vi e inne på sista versen ^^



Eller nej jag e nog inne på sista versen här haha



Tack o go natt liksom för den kvällen hahaha


Jorå så att ehmmmmm!!!!

Jorå har liksom inte alls haft nån lust what so ever att blogga på sistonde men men med en massa tjat om att jag e kass på att blogga så ska jag göra en liten insats iaf..

Har hänt en hel del på sistonde massa sjuka o dumma men extreemt roliga saker speciellti fredags hahahah Angie Johan ni e grymma o gör mig grymt glad.... blir så glaaaaad att ni finns där för mig o att jag får finnas där för er.. jag e inte sån som kan vara seriös o allvarlig alla gånger e mkt bättre på att skriva mina känslor...men som sagt tack för att ni finns mina bästa bästa vänner... har haft så kul med er.. O Hanna du e min fru det vet du.. hur skulle jag levt utan er känns omöjligt :) ni e min stryka som kommer o fyller på mig hela tiden när jag tror att den e slut..


Filip du kan dra åt helvete... faaan vill inte du ska få vara min stora kärlek i livet vill hitta nån annan som slår mig med häpad o som får mig att vilja allt så som du fick mig fast tusen ggr mer.. gud jag har inte skrivit om dig på ett tag med ja du finns i mina tankar tyvärr... men inte lika ofta som förut.. jag börjar förstå att de e inte mig de va fel på utan din förlust.. ja hoppas att min resa till Åmål blir mysig iaf  :) iaf så blir det en kul grej :D han e snygg trevlig o charmig o sen så blir det som det blir :Dhoppas att vi har mys sötis ;)

Hej hej!  hon har inte publischat det här än ser jag...mohahahahahahahah! ere tisdaaa??? hahahaha
vilken humor man kör på!!! hahha tur att lina e likadan...:P älskar den tjejjen så mycket! hon har gjort mitt liv till ett värt liv att leva...har så kul, har fan träningsvärk i magen efter en dag med henne på jobbet ..hahahahahaha! =) så underbart!

hahah ...är det oskar?? hahahahahaha!! *internt skämt*..

australien 2009!
YEAH!

Puuss puss ///Angie


Bloggar mer snart ska prata med alex pullan

Nepp..

Betydelselös känner jag mig.. helt liksom off för omvärlden... den känslan försvinner väl men ja usch ja orkar inte.

Så himla bra på att trycka ner mig själv när jag väl kommer till det här stadiet.. han tog den lilla självkänsla ja hade kvar.. ge den tillbaka till mig å mig att må bra igen.. jag mår inte dåligt så att jag går ner mig men ändå så finns det där i bakhuvudet o gnor o trycker..vill bara gräva ner mig o komma tillbaka när allt känsn bra igen..längtar tills trance kryssen o tills jag o angie o några till ska åka till sälen o bara ha en massa kul hon o ja.. visitter verkligen i samma sits nu skönt med nån som förstår.


Sen så hoppas ja på jul kryss med Barbro skulle vara så skönt o slippa fira hela julen utan bara köpa klappartill barnen lämna dom o sen dra.. bye bye cp jul..bara avskyr den o med all rätt...

nej nu hinns de inte med o skriva nå mer

Mmmhmmm

Joråsåattehmm filmkvällen blev av vi kollade o myste men de spåra ur med 2 st vinflaskor o folköl ahahhaaha ... kul har vi iaf.. haha ja  lite alkis men men har en period nu när jag skiter i allt orkar inte bry mig om nått känner jag..


Menm mmmmmmoooooohaaaahaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/angie

Min bästa n>Angie som skrev hahahahah o hon tänkte samma som mig hahaså söt min bauhaus gumma vi tänker samma så söt sötisen:D


Hahahahahhaha vi partar til Madonna nu o Tobbe från kassan skriver nu på msn  :) ska svara :) lägger ut några bilder på mig o Jonna från i lördags :D Men Angelica ja älskar dig vao Johan med mina sötisar :D













Min bästa Angelica min bästa stumpa på jobbet :D puss




Åååh.

Varför läste jag den där bloggen usch att man aldrig lär sig.. nu vill jag bara gråta .. fan går det aldrig över för.. vill inte tänka en sekund mer på dig.. fan vad jag hatar dig.

.......

Usch nu har jag fått den där känslan igen.. den där jobbiga som får mig att må så dåligt o känna att jag inte räcker till vill att den ska försvinna.. får mig att känna massa dåligt.. längtar så tills Alex kommer i morgon kommer vara så skönt att få träffa sin bästa.. Saknar min Hannis oxå flera dgr sen nu jue :( du får mig att må så bra o får mig att känna mig omtycket o inte utanför... o sen så mina blockmongisar dom e oxå bästa..men ja just nu så harj ag den jobbiga känslan som jag haft hela dagen. Att jag bara duger i vissa tillfällen.. nej jag behöver vara med mina absoluta riktiga vänner just nu.

Puss på er.. älskar er

Lite bilder...

Lite blandade bilder från mobilen... glömde kameran hemma så bättre bilder komme rupp sen..

Inge sugen på att blogga just nu.

Helgen har vart bra haft massa roligt med underbara vänner. Vart mkt hemma hos Hanna babe är där nu ska sova här igen.. ska snart kolla på skröckfilm The Midnight Meat Train.. den verkar vara bra :)


Jag o Jonna hemma hos Ratte :) schnygga brills va ;)
Jag o Jonna hemma hos Ratte










Hahaha så schnygg ;) Ratte har dom fulaste grejerna hemma ;)



Jag o Mirelle stumpan :)


;) mitt snyggaste.. Giselas brills


Från  lördagens party ;)


Jag o min Bästa Angie :)


Hehe fint hemma hos efter Ninas ferre ;) ja tror vi söp en del den kvällen haha



Jepp thats it for this time ;)

Älsklings gumman!!

Du får ALDRIG tro att jag har glömt bort dig för det har jag inte det har ju bara vart så extremt mkt nu på sistonde många tankar i mitt huvud och ja väldigt mkt att göra.

Men nästa helg gumman så e det du o jag som gäller

Älskar dig o jag kommer att sakna dig så himla mkt när du åker till Australien.


Underbaraste Trance slynan// Kl e 16,00 nu ska vi tranca ;)





Linus Dementus!!

Ja de e jag det

Linus Dementus

De fick vi konstaterat i går jag o Sofia under våran film kväll.. Vid matbordet Jag: Sofia har du sett smala Sussie Sofia: Ja det har jag, Jag: Fan de e den roligaste film jag sett såg den hos Ratte i tisdags typ 1,5 tim senare Jag: Sofia har du sett smala Sussie, Sofia: Jaa, Jag: Den e så jävla rolig jag såg den hos Ratte i tisdags. Sofia blir tyst sen: Ja men du sa det till mig under maten..Jag, jaha gjorde jag jaha ja där ser man hahaha.. så ja Linus Dementus.


Hahaha så sjukt kul

På tal om efterbliven :)

Jepp den förra bilden så ser vi efterblivna ut.. Anette kände sig lite utmobbad o jag hittade den här bilden på oss där Sofia ser ut som ett särbarn *asg* så jävla bra .. Anette ser oxå lite sär ut..