Mineral makes

Lite bilder på sminkningar med nya mineralsminket...


På jobbet
''image218På jobbet
'''

image219


På jobbet


image220


På jobbet
image221På jobbet
image222


Första handen lite på fyllan hehe ..

Första handen klar.. sitter o dricker vin o e lite på lyret men tycker det blir helt ok hehe ^^


image217

Senaste inköpen..

Mina senaste klädinköp :D


image212image213image214image215


image216

Beställt smink, disk o tvätt...

Nu såhär på morgonkvisten så har jag hunnit beställa nytt smink från MAD minerals, slängt in i diskmaskinen och slängt i entvätt i tvättmaskinen plus städat av lite i köket :D skönt att få lite gjort innan jobbet.. hade dock gärna sovit men jag håller ju just nu på att sluta med min nässpray efter 6 mån användande så aaaaa i feel like crap, huvudet är tungt näsan e täppt halsen gör lite ont o e full med slem... hostar både de ena o de andra o snyter ut detsamma... men jag ska klara det ska sluta helt med nässpray nu när jag har kommit så här långt.. men suget e stort att få känna sig frisk i hela skallen o näsan o halsen blir ren o ja jag tycker nog nästan tom att smaken e god nu.. hmm ehh beroende ehh aaaa.. så dags o sluta mm JAAAA.. men de e ju iaf lite svårt o sova så man får glatt vakna upp tidigt.. sen e de jobb, e inte ett dugg sugen men men så e de man måste jobba.

Annars så har jag vart i Maddes lght o fixat lite, tvättat hemma, vart på Å2 i helgen, kollat på film med Magnus o ja lite annat...nu känner jag att jag verkligen behöver en dusch.. har fortfarane målarfärg här o där..hehe..men ska vila en liten stund först...Lite bilder på det jag beställt.. har även beställt mineral foundation flytande och puderform..o en mascara så nu hoppas jag att de e bra :D
Spruce
Retro

Shell


TimelessSnow Angel
Loose Mineral Baby Bronze


Vibe


Candlelight - REVISED    Modest PinkBlack (Matte)

Jag o Hanna förra lördagen :D

Jag o min bästa Babe :D

I MISS YOU BABE!!!!! ALOT!!!!!
image211

Lite bilder på från Stinas o Maddes ferre..

Hehe aaa man e ju för snygg asså.. t adet lugnt med svartsjukan nu tjejer ;) haha ...


Några från festen
image201


Hehe va gör ja...
image202

:D


image203


Löve is in the air ^^ haha
image204

Jag o Natalie ^^
image205

Igen
image206


Mmmm ehhhh ..
image207


Natalie, jag o Madde :D

image209


Madde :D
image210

I går...

Hade skitkul i går :D först hem till Sofia på tjej middag :D tack så mkt för god mat o sällskap ..o alla sjuka konversationer hehe de gillar jag haha ..


Sen så tillbaka hit där jag bor i området till Malin och Alex för att säaga hej då till bästa job barkompisarna som ska försvinna bort ett bra tag utomlands o jobba.. Island ska dom till hehe .. kommer sakna dom *snyft* jag e kass på att säga hej då oxå..

Sen till Pluto av alla jävla ställen men chockande nog så hade vi skitkul för dom spelade grymt bra musik o vi dansade aset av oss hehe .. det hade vart 80-tals tema där under kvällen så ja OMG vilka outfits man stötte på först så undrade jag att va fan i helvete har folk på sig på krogen o undrade vem killen i gaykläderna va som försökte dansa med mig hela tiden hehe... tills jag i dag såg vimmelbilderna på plutos sida o insåg att aha 80-tals kväll... It explains it all.. varför alla såg ut som miffon i spandex..men ja menar på pluto så blir jag inte förvånad över o se vad folk har på sig hehe ...e massa skummisar där.


Lägger ut lite bilder från i går..

Jag gillar tuperat ^^ aint i hot hot
image194

Lilla T o Sofia :D
image195

Jag o Lilla T :d snyggisar
image196

Ooo yeahhh ( måste uttalas med bas röst)
image197


Sofia gör sin snyggaste ^^ ;)
image198

Emelie
image199

Dom gör sitt snyggaste tillsammans, oslagbart.. Sofia o Anette :D
image200

De va på tiden..

Woohooo nu har mina skuggor kommit o jättefina va dom :D när lönen kommer så ska jagh beställa från Mad Minerals för det tog sån lång tid från Fyrrinae men fina va dom hehe :D

Måste oxå köpa en massa nytt smink oxå, ny foundation och nytt Kanebo puder fan att dom ska vara så dyra men dom e ju såå bra .. nån som vet ett billigare puder med samma effekt som kanebo puder så tipsa mig gärna hehe :D sen så ny mascara o ny eyeliner.. mm så kul NOT det kommer bli dyrt ... och ny rouge .. jaha pank..


Annars så e de helg snart, skönt har verkligen noll lust att jobba i morrn men men man måste ju det..


Tittar på Criminal Minds nu o de e så bra :D älskar crime serier :D me love ..


Mmm hhhm... vill att lönen ska komma.. gillar inte att inte ha nå pengar det suger stenhårt ...

Kolla vidare på tv då..

Hej hopp..

Förlåt

Sorry för att jag vart så konstig men kan inte förklara varför, det kommer inte ut..Älskar dig framstjärten o e jätteglad att du kom, pöss på dig du e bäst..inget e ditt fel o det ska du veta.. har så svårt att säga sånt just nu.. BIG LOVE BABE...


Ska nog verkligen tagga ner på att dricka klarar inte det just nu ...

Mer bilder på min tato :D

Här kommer lite fler bilder :Dimage191image192
image193


Kommentera gärna, men bortse från mina celluliter på benen hehe ;)


Min tatuering..

Min tatuering, nu vill jagbara göra fler hehe ... Tack Carina :D .. tycker hon e duktig med tanke på att hon nyss börjar tatuera o inte gått lärling hos nån än. Men de e bara en liten övanför lilla snäckan hehe ;) typ längst ner på magen o det gjorde inte så ont heller konturerna va värst men sen så kändes det inte så mkt :D


Här kommer en bild, varken jag eller Carina hade nå batterier kvar i våra kameror så det fick bli kort med mobilen så kanske inte bästa kvailten men ska ta nya sen när den läkt lite mer för just nu så e den inplastad..


image190

Helgen som vart..

Hade skitkul i helgen måst jag säga... Med Carina i torsdags o i fredags med jobbarkompisarna o lördgas med
Madde o tjejern :D ... sy7nd bara att jag lyckades slarva bort mitt smink men men så e de...


Behöver nog dock lugna ner mig ett tag känner jag .. hehe ...

Måste försöka hindra vissa tankar jag har men de e svårt nä man ser det varje dag.. hmmm vad ska man göra,

Vet nån som inte e sp glad just nu men de e för hans egen skull.. kan inte göra den personen lycklig just nu så e de bara .. kan ju knappt göra mig själv lycklig utan jag bara e jjust nu..

På tal om nånting annat så ska jag dra hem till Carina snart o tatuera mig :D ska bli nice.. hon e riktigt duktig på att rita o dom andra tatueringarna hon har gjort ser riktigt bra ut ..lägger ut bilder sen..
Jag o Stina

image185

Jag o Natalie
image186

Puss kalas hehe
image187

Madde till vänster o Maja till höger...
image188

Vackra Stina...
image189

Skrika....

Jag vill bara skrika allt jag kan men vadgör det för nytta.. men har ångest o massa annat inom mig som bara vill ut..ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kan inte vara nån till lags nu, orkar inte ens vara mig själv till lags.. fucking jävla fuck.. bara en massa gnäll men jag känner mig så jävla störd just nu..


Jaja det kanske blir bra nån gång i livet..

I dag..

Så har jag känt m ig likadan men ändå glad har jobbat på som en galning för att inte tänka så mkt jobbade över i 1.5 tim .. ingen personal på avd. som vanligt bra planering ..

sen så hem o duscha sen hem till Malin o Alexandra o kikade på deras nya lght, den va fin.. satt där o snackade lite skit med dom två o sen Johan från jobbet oxå.. blev som vanligt en massa Bauhaus snack  men de e ju standard. Tar typ 2 min att gå dit, skönt med lite grannar man känner..

Ligger här i sängen o lyssnar på U2-New years day.. den e så bra.. men de e en depp låt men kan ändå inte sluta lyssna. Bakgrundsmusiken e så skön att lyssna på men samtidigt så får jag en panik klump i magen.. Tror även att jag lyckats med det som jag absolut inte fick men ja de visar jag inte för nån, hoppas bara att det släpper helt snart. Bläää vill bara gräva ner mig o sen komma fram efter ett tag o vara rik, snygg, smal o lycklig.. hmm men nej det kan jag glömma.. mm mycke positiva tankar här men måste få ur mig för jag orkar inte sitta o gnälla till mina vänner o trötta ut dom..

Depeche Mode-Enjoy the silence går just nu oxå.. varvar mellan dom låtarna just nu.

Nej nu ska jag lyssna en gång till på U2 o bara .....

Saknas..

Känner att nåt saknas inom mig... vet inte vad men det bara gör det, allt känns svårt o jag är förvirrad.. är jag en dålig människa varför finns jag här o vad är meningen med mitt patetiska liv. Känner att jag verkligen är i en låg punkt i mitt liv. Varför kan jag inte veta vad som är fel med mig o varför kan jag inte bara vara. Kanske måste vara själv, jag är en självdeskruktiv person som inte vill släppa nån inpå livet. Kan inte få nån att förstå mig eller ja det finns ju vissa av mina vänner som vet exakt hur jag funkar o vet hur de är o känna såhär. Att inte kunna sätta fingret på vad som är fel att alltid känna sig velig o inte kunna slappna av. Nej jag e nog dömd att vara själv så jag inte sårar nån. De e väl som många säger att jag är ibland en känslokall person som bara stänger av allt när jag inte gillar vad som händer, säger bara att allt e bra eller jag bryr mig inte o på ett sätt så vill jag ha det så för jag orkar inte sitta o förklara nåt som jag själv inte förstår. Måste släppa taget om gå vidare,sluta vara ego o låta andra må bra på annat håll. Inse att jag e inte bra att vara omkring på det sättet, inte just nu för jag kan inte säga alls vadj   ag vill.  

Jag känner bara att skit i allt o överlev bara istället de e de du är bäst på. Det är så du har överlevt i ditt liv, har klarat mig igenom varjde dag varje natt och tänkt att en dag så kommer du ifrån skiten va stark. O visst det har jag vart men det är fortfarande min mur som inte kan rivas ner. Jag vill inte ömka mig själv men jag vill ändå få bort de på nåt sätt för att prata om det ja de har jag gjort o mm samma skit hela tiden.

det var längesen nu som jag kände sömnbrist att inte kunna somna in o inte veta varför de bara e så.. det känns som att jag tappat all karaktär.. äter skräpmat o super hela tiden. Min kropp förfaller mitt psyke e lika med noll...bakfylle ångesten blir bara värre men ändå så gör jag om det igen för att jag orkar bara inte bry mig. Som sagt jag överlever bara o skiter i allt. Men att klara mig ensam e iaf de jag e bäst på. Ha min stolthet o inte kräla på nåt sätt, ingen annan behöver veta hur jag mår. De e bara jag, jag skämtar o fular mig o är allmänt glad men hmm ja de e ibland bara en fasad. Men jag e lycklig med mina vänner skulle aldrig vilja vara utan dom.. Vet att dom finns dä samtidigt som jag alltid känner att ja det är nog alltid nån som dom tycker bättre om jag duger väl att ha som vän. Försöker skjuta bort dom tankarna o inte visa dom men ja tankar e ju det som psykar min hjärna o ja hela jävla mig. Därför jag inte orkar nåt, inte orkar bry mig. Överleva heter det i min värld o den sämsta självkänslan o självförtroendet.. Men va fan skit samma.. I morrn så kommer det vara samma sak ändå. Men på nåt sätt så måste tankarna ut o ja det får bli här .. O över en cigg vid fläkten, mm bra Lina du röker igen.

Nej det var alla neg tankar för i dag då. så e de..

Orkar inte..

Jag orkar inte med mitt liv.. just nu så finns jag bara.. all lycka e bara en fasad.. undrar när jag någonsin ska få må bra.. vill inte längre, orken finns snart inte kvar. Vorde det inte för mina vackra syskonbarn så vette fan.. det finns inget för mig att hämta här.

Mår illa just nu o paniken sitter som en klump i kroppen


Allt suger.

ALICIA OCH ELLINOR, FASTER ÄSLKAR ER.

Blev väckt.

Jahapp telefonen ringde 3.40 o personen ville att jag skulle komma påefterfest hehe jaghar inte ens vart på förfest så att ehmm ne tack.. mmm försökte somna om men gick det ehhmm.. neee.. crap i li crap. Kanske dags att sätta telen på ljudlöst när man sover.. men samtidigt så får jag ångest om jag skulle göra det hehe ..

Kl e snart 5.00 o jag e halvpigg.. funderar på att ta en varm dusch, kanske man somnar sen.. hmm får se... sova mer måste jag göra iaf..

Hej hopps..