Mhmm!! Vad att förtälla!!

Mja jaha.. vad att skriva vet ej.. känner inte att de händer så mkt som sagt,. jobb o åter jobb.. all the time.

Bygger om o bygger om, har blåmärken på överallt på benen o rivsår o småärr på armarna.. men men sånt man får ta :P
Får hela tiden höra nu att jag e brutal o manlig haha.. men ja e liksom inte tjejig på det sättet att ba åå herregud alltså my god alltså min nagel gick av neeeej nu måste ja boka akut tid hos nagelspecialisten, hahahah.. soo not me! Jag köttar på tills de går som ja vill, river tills all som ska rivas e nere.. folk står skräckslaget o kollar på o säger för guds skull männska ta de lugnt hahahah!! Ja o Angie står o skriker o tar i allt vad vi kan o lite till ^^ som i går när ja o Danne höll på o riva en visning så tröttna han till slut o titta på mig..nej fortsätt du e mer brutal haha! Jorå, ja kan själv behöve ringen hjälp! Jag e envis som fan o de ska bara gå.. blir sne ibland när folk försöker hjälpa mig .. hehe.. nej skulle jämt kunna jobba med sånt här, de e verkligen as kul..i de stora hela.. :)


Jaha va ska ja skriva om nu då :P fest vart de förra helgen med då, i fredags så var vi hemma hos mig ett gäng de va riktigt trevligt :) Goa Anna kom förbi brun o fin nyss hemkommen från Mexico :) ingen utgång blev de skönt skönt.. sen i lördags så var de inflyttings fest hos Sofia darl :) jättekul hade ju saknat min Fia massor:) så de vart hel kväll där oxå, så himla skönt o slippa krogen måste jag säga.. söndagen slutade med att ja kom bakis hem till Vonca, hade sovit hos en kompis på Viksäng så strax efter 14 bestämde jag mig för att gå hem till Vonca, så in i trappen kommer en bakis o skabbig Lina i kort kort o högklackat o så hör ja Vonca när ja kommer in i trappen att hon pratar med Linus så trodde hon sa nåt innan han skulle gå ut, o så helt plötsligt hör ja bara, Liina haha ja ba va fan nu känner vi varran för bra för nu hör hon tom på mina klack ljud att de e jag :P men hon va en trappa ner påväg till källaren så hon hade sett mig. Tänkte va fan haha!! Så de vart en heldag där med mat o slappande i hennes soffa :) Men allmänt skön helg iaf :)


va hem till Ratte i tis o drack lite, Melinda gjorde en massa goda drinkar :D sen vart de skyan en stund men sen hem o sova... jobba som vanligt dagen efter..Blir en ride hem till rattski i dag igen ^^ :D sen jobb i morrn sen ledig en hel dag sen jobb igen

På lrdag så blir det dop för lille Milli, Gunnar o Sussies lilla söta flicka :D så snutt söt. Sen blir det fest på kvällen ska bli skit kul o festa med Mallan o Sussie de var evigheter sen. Har sett en jättefin klänning på Gina så ja funderar på o köpa den till helgen om den sitter bra ^^ :D

Känner mig allmänt mullig o ful nu men ja jobbar så mkt så ja bara orkar inte träna nu, men ja får som ett styrke pass nästan på jobbet varje dag.. sen nästa vecka så ska jag börja cykla till jobbet :D då får man motion iaf.

Läääääängtar så sjuuuuuuukt mkt till trance kryssen o till Teneriffa :D ååå ska bli så kul.. vill ju vara smalare tills dess men men blir ja inte det så blir ja inte..

Nej men om man sk ata o göra lite nytta då kanske

Stalage rivning :P


Angie o Danne, haha schnygg min han gör


Stalaget borta ^^


ja går loss med tigersågen.. o fan va den vibrera :P


Ja sitter längst upp i stalaget o ska kila fast en kamin :P
Rattes brills :P o sen de där jävla posen alla gör nuförtiden på bild haha


Ja o Ratte då :P as heta i våra brillsJa men jorå så att ehm!! Bye bye

Plötsligt händer det.....

Ja plötsligt händer det.. Lina orkar blogga igen.. har bara inte haft någon som alls helst lust att blogga.. eller tid.. jobb o åter jobb., bor nästan där hehe.

Men kan ju säga att det inte har hänt nå spännande i mitt liv, har blivit en del festande dock.. lite väl mkt men men man lever bara en gång så .. Har iaf haft en massa kul med mina vänner o med min Älskade Angie hon e bäst..

Har inte hunnit träffa min fruga nåt på sistonde våra scheman matchar liksom int eihop men de får vi ta o ändra på snart:)


Ja nej men alltså vet egenligen inte vad jag ska skriva o berätta.. e iaf väldigt trött på ja mm dom ja.. veliga sakerna som aldrig  vet vad dom vill,. orkar inte bättre att ignorera o skita i den hela.. mkt snack i liten verkstad.. blir off på det helt enkelt..skiter i det de händer när de händer.. bara orkar icke.. nepps.

Ja men vi bygger iaf om på jobbet så de e jag o Danne på jobbet som bygger om, river stalage m,m o jag e heelt blåslagen .. ja får ju så lätt blåmärken  så jag ser helt misshandlad ut.. hehe inte snyggt för fem öre kan jag säga.
Men men sånt man får ta..

Påsken vart de fest inge påskmat vilket e skönt för jag e ingen som gillar o fira sånt.. hälsade på pappa o så.

Men nej jag har verkligen inget o berätta eller inget ja har lust o prata om de bara som de e med allt o bara att bita ihop o ta de som de kommer.. dock grymt sugen att flytta som sagt får se hur de blir efter sommaren först o främst så e de trancekryssning igen vilket jag längtar gryyymt mkt till sen så blir de Teneriffa med min Angie rvå underbara veckor ååååå ska bli sååå skööönt ska bara skita i allt o ha kul i två veckor :D helt underbart. Laajna o Angie på Turné


Lägger ut lite bilder

Ego pics på Rattes toa ^^ :P
Schnygg i Mickes kepa hehe :P


Ja o min älskade Angie :DJag BMBGrill fest i lördags fast vi vart bara 4 st men vi hade skit kul för det :P ^^

Johan fråga vem fan i Helvete grillar morötter men de va bara lilla jag haha :P


Mmhmm this is the shit, vårskålen :P


Mikey har gjort sig påsk fin för oss :D


Och Kärleksparet :D this is my Enhet som gör min dag varje dag!!
Älskar dig massor snutt!!


Sommaren 2009 kommer Bli Laajna och Angies sommar!! Den bästa sommaren någonsin!!