Hmmm..

Ibland så undrar jag över hur man tänker o vilka puckade saker man gör.. speciellt när man e full.. som att man glömt den smarta delen av hjärnan hemma o bara kör på liksom.. sen dgn efter så kommer man på att mm nee skulle inte gjort så eller druckit så mkt...jaja så e det.. hade skit kul i helgen iaf förutom fredagens missöde.. nej usch.. hemlighets stämplat.

Men ja de här med att ta det lugnt känns svårt.. iaf när man e singel.. karaktären e ju likamed noll :/ fast de e ju kul när man festar o träffar massa roligt folk men det skulle ju inte skada om det vart alkohol i mindre mängder o att man kanske drack mer sällan men men.. man lär ju tröttna nån gång?? Eller??

Träffade Anna på stan i dag o hon frågade hur det gick med mina vita helger man ba mmm jorå så att ehm haha men som jag sa det är så svårt när man e singel o ta det lugnt.. :/ give me a man haha.

Ont i halsen har jag o e snuvig.. vill icke bli sjuk.. måste jobba kan inte vara sjuk nu.. lever i förnekelse haha..äta värktbletter i mängder denna vecka känns det som.

Tröst shoppade lite på stan i dag.. kände mig lite nere o ensam så jag o Malin älsklings gumman tog våran hedeliga lunch på Barista o sen vårat varv på stan, la undan kläder hem o sov sen förde över pengar till kontot sen ner på stan igen i shoppa hem kläderna :D

En kjol, ett linne o en top.. pics kommer sen.. inga batterier i kameran o ja jag vet jag ska köpa med ni vet jag e senil hehe ;)

Btw så tittade jag nyss på klipp på grymmast.net blogg o haha ja vad säger man sjuuuuka människor..*asg* skrattade massor..




Kommentarer
Postat av: Sofia

Men du gumman du kan ju inte bara ta det lugnt när du inte är singel. Man måste kunna vara med bara sig själv också!

2008-09-23 @ 08:32:50
URL: http://luckyone.blogg.se/
Postat av: Lina

Sofia: Jag förstår vad du menar men jag e alldless för sällskapssjuk o rastlös för att sitta hemma själv o glo... det var skönt dom första 3 mån efter magnus men nu så är de inte de längre..blir uttråkad på en gång.



Pussen

2008-09-23 @ 09:49:40
URL: http://lina83.blogg.se/
Postat av: tomas

Tack för den gratisreklamen! :D

2008-09-23 @ 10:38:34
URL: http://grymmast.net
Postat av: Tina

Hej vännen!

Hittar man bara på roliga aaker med vännerna på helgerna så tror jag inte att det är några somhelst problem att vara nykter och ta en vit helg =)

Men som du säger det är u absolut inge roligt att sitta hemma och ruttna bort ensam när man är singel..då vill man ju umgås med sina närmsta!

Puss och kram!

2008-09-23 @ 11:17:55
URL: http://misstina.blogg.se/
Postat av: Lina

Tomas: Haha ja lätt den bjuder jag på för den roliga underhållningen haha ;)

2008-09-23 @ 11:48:47
URL: http://lina83.blogg.se/
Postat av: Lina

Tina: Jo precis men jag blir ändå så himla rastlös.. o det e ju oftast ingen som vill ta det lugnt på helgen utan alla festar o ja då hänger man med.. inte för att jag säger att skulle sluta gå ut helt om jag var tillsammans med nån men man tar ju automatiskt det lite lugnare.

2008-09-23 @ 11:53:21
URL: http://lina83.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men om du vill ta det lugnt så vet du ju att jag och Anette gjort det de senaste helgerna. Inte direkt så att vi bara sitter och glor då...



Egentid är viktigt vännen, även om man är rastlös och social av sig.



Pussen

2008-09-23 @ 12:17:09
URL: http://luckyone.blogg.se/
Postat av: Lina

Sofia: Ja men jag har egentid varje dag efter jobbet o jag tycker det är tråkigt nu, det funkar inte för mig.. inte hela tiden..om jag inte festar med nån elle rkollar film nån enstaka gång så e jag ensam o jag har tröttnat lite p det nu o alla e olika.. jag tycker oxå om att vara själv i viss mån men jag saknar närhet o så e det bara.



O jo visst man kan sitta hemma men ja de blir tråkigt till slut kan inte rå för att jag känner så..det blir bara tråkigt helt enkelt.

2008-09-23 @ 12:43:07
URL: http://lina83.blogg.se/
Postat av: Sofia

Som sagt så vet du ju var vi finns och vi hittar på en massa saker som inte är alkoholrelaterade. Vi tränar, är ute en massa och går, kikar på stan, kollar film och bara umgås. Bara att ringa!

2008-09-23 @ 12:53:07
URL: http://luckyone.blogg.se/
Postat av: Jonna

lätt hänt att man sitter där med vinglaset upphöjt och skålar med vänner ist för att ruttna bort hemma. jag har dock tagit det mkt lugnare nu på senare tid, You can do it,hun;P haha



2008-09-23 @ 14:13:39
URL: http://vackerheten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha jag förstår vad ni menar men jag kan känna mig lite uttråkad av att sitta hemma o kika på film o äta för sen e filmen slut o ja då vill man ju göra nå kul..o ja visst man kan träna o så men de e ju inte ett sätt att roa sig på tycker jag eller att ut o gå o så.. jag tycker det är roligare ute bland en massa foolk då e då jag känner mig glad.. de e skit bra om ni känner att ni e duktiga o kan sitta hemma o göra nadra saker men jag blir för rast lös iaf nu jag e inne i en sån period..

2008-09-23 @ 14:20:50
Postat av: Tina

Jag tycker du ska göra det du känner är bäst för dig och gör det du mår bäst utav också. Det är svårt att ta det lugnt när det kryper i kroppen när det blir helg. Det kommer komma en period ör dig också sen när du kommer att ta det lugnare =) När du hittar nån att dela höstkvällarna med hehe. Gud vad mysigt det lät!

2008-09-23 @ 14:41:59
URL: http://misstina.blogg.se/
Postat av: Lina

Tina: Ja precis dagen när jag känner att jag kan slappna av o ta det lugnt hemma kommer oxå :D



Men som sagt vi får testa o ta en film kväll här snart kanske går bättre än vad jag tror.



Hehe ja jag vill mysa med nån hehe ;)

2008-09-23 @ 17:21:57
URL: http://lina83.blogg.se/
Postat av: Tina

Ja om inte annat så kan vi ju börja med filmlkväll och lite mat sen får vi se vad som händer efter det hehe

2008-09-23 @ 23:29:51
URL: http://misstina.blogg.se/
Postat av: Mädi

du e skit fin på din bilden =)

2008-09-24 @ 04:54:14
URL: http://madde021.blogg.se/
Postat av: Lina

Tina: Ja precis hehe..



Mädi: Tack så mycket gumman :D

2008-09-24 @ 10:06:09
URL: http://lina83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback