Blogga??

Blogga, ja jaga vet inte ja .. har fortfarande inte riktigt lusten till det .. sen ju längre man väntar med ett nytt inlägg så känns det ännu mer drygt att skriva ett ..

Jag vet inte om det direkt händer nåt intressant i mitt liv just nu, alla läser ju ens fb sida o stutusar där .. men just nu så kämpar jag med min hemska vikt som jag dragit på mig .. genom att festa, äta skräpmat o inte tränat .. vart deppad från o till rejält sen 2008 då en person sårade mig väldigt mkt .. även om vi inte träffades så länge så hann den människan få mig att känna som jag aldrig hade känt förut o sen 2010 så kändes det som att allt skulle gå o ordna upp sig o livet kändes bra .. men då så händer det en sak i min familj som fick mig under isen igen .. o ett annat uppbrott från en person som oxå då sårade mig o jag säkert h*n .. blev deppad igen o då som vanligt sökte jag mig till att festa o ha roligt med mina vänner för jag orkade inte bry mig helt enkelt .. problemen i livet blev för mkt ..

En sak har jag lärt mig att jag dras aldrig till rätt killar, o jag har haft förhållanden sen jag var 15år nästan oavbrutet o att vart helt singel sen mars 2010 o inte dejtat nån alls har vart så nyttigt för mig.. att få vara sj o inte låta någon annan "styra" mitt liv o hur jag ska leva det o att jag känner att jag typ ska gå under utan den personen .. o just det att jag vill ha det jag inte kan få som ett sätt att plåga mig sj, de e jag bra på .. el nu ska det heta det var jag bra på ..  nu mår jag mkt bättre än någonsin känns det som på det planet .. underbart .. kan möta den personen nu o ja det känns inget speciellt mer än lite konstigt men jag känner mig stark nu .. så killar nej det vill jag ha en paus ifrån ett tag till .. jag o mig sj <3 hehe .. nästa kille jag har ska älska mig för  den jag är för min personlighet o inte få mig att må skit .. i mitt senaste "förhållande" så gjorde jag saker som jag undrar sj hur varför jag gjorde så, hur en person kan få en att må så dåligt o att få en att bli så knäpp o desperat .. nej inget mer sånt .. som sagt vill man vara med mig ja då får man visa det o visa att man förtjänar mig för jag vet att när jag får samma kärlek tillbaka som jag ger så är jag en bra flickvän som skulle kunna göra vadsomhelst för den jag älskar .. men när jag får kalla handen så tar det stopp o jag blir kall o vill inte visa en känsla alls förutom när jag har druckit o då kommer allt o jag gör knäppa saker o gråter för minsta lilla o nojjar över allt .. så tack men nej tack .. inte igen .. slå mig nån o skaka vett i mig om jag blir lika knäpp igen för en karl hehe ;)

Vänner, ja vad ska man säga där .. har under 2010 fått erfara vilka som e mina riktiga vänner o vilka som jag trodde var en helt annan person än det jag kännt o sett .. men ja så är det ibland .. man har så kul med vissa människor o tror på det den säger o kan inte se nåt dåligt alls med den människan men sen så visar det sig att den bilden man "sett" var inte rätt o man passar inte ihop med personen alls i fråga .. o jag kände att jag saknade en person men efter sista samtalet så kände jag direkt att nej .. det gör jag inte .. o att jag är verkligen inte den enda som behöver rannsaka mig sj .. alla kan inte dansa efter ens pipa för världen o vänskapen handlar inte bara om en sj o ens egen vilja .. vilket vissa verkar tycka .. jag kanske inte alltid e den bästa på att lyssna men jag har tagit mkt kritik om mig sj o mkt oroande o personer som bryr sig om mig i mitt mående men man kan välja vilket sätt man slänger ur sig saker på o då ska man även kunna ta kritik sj o inse sina egna brister o kan man inte ens välja att lyssna på det utan bara se sin egen sida nej då får det vara .. men som sagt vissa personer som man trodde var ens närmsta vän som man kände att man passade ihop med som person, passar man helt enkelt inte med o det e bara att acceptera läget .. jag e trött på att anpassa mig efter hur mina "vänner" vill att jag ska vara .. jag e den jag e helt enkelt men sen kan jag hålla med om att jag har mått extremt dåligt o jag har haft mina anledningar .. men nej jag tänker inte slösa energi på folk som beter sig som idioter el som inte uppskattar mig för den jag e ..

Ja men det var visst en miljon tankar som poppade upp ;)

Ska pallra mig upp på bandet strax ..

Träna, äta nyttigt o festa mindre står på schemat nu .. inga trevliga tis el ons utan sömn, motion o nyttigt .. på helgen kan man unna sigg nåt gott o kanske nåt glas vin men nej jag e inge sugen på att festa längre o dom senaste ggr jag gjort det så känner jag att lika gärna kunde stannat hemma o bara softat o mått bra dagen efter.
Nej i sommar ska klänningarna sitta som ett smäck o terasserna e öppna o man kan njuta av ett glas vin el en öl i solen .. längtar så mkt efter sooooool.. efter Australien hehe vilket underbart land .. <3<3<3<3

Men ja man får väl se när jag slänger in ett inlägg igen då ..


Kommentarer
Postat av: J

Tycker du verkar vara en go tjej med glimten i ögat. Du förtjänar det bästa. Synd att det inte finns tjejer som dig där jag bor.

2011-02-23 @ 13:21:39
Postat av: Lina

Hehe ja då får man tacka ;)Vart bor du då?

2011-02-23 @ 13:41:06
URL: http://lina83.blogg.se/
Postat av: J

Tyvärr bor jag 35 mil norr om dig. Tänkte du komma och hälsa på? ;)

2011-03-07 @ 19:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback