Linus Dementus!!

Ja de e jag det

Linus Dementus

De fick vi konstaterat i går jag o Sofia under våran film kväll.. Vid matbordet Jag: Sofia har du sett smala Sussie Sofia: Ja det har jag, Jag: Fan de e den roligaste film jag sett såg den hos Ratte i tisdags typ 1,5 tim senare Jag: Sofia har du sett smala Sussie, Sofia: Jaa, Jag: Den e så jävla rolig jag såg den hos Ratte i tisdags. Sofia blir tyst sen: Ja men du sa det till mig under maten..Jag, jaha gjorde jag jaha ja där ser man hahaha.. så ja Linus Dementus.


Hahaha så sjukt kul

Kommentarer
Postat av: Oskar

Haha, låter som jag den här veckan. Ingen koll på nånting. Vad det gäller att man lovar sig själv saker efter en fet fylla så vet man ju hur det slutar. Tröstsnusade så jävla mycket förra helgen att jag kände snusgropen i flera dagar. Lovade att aldrig mer köpa snus. Men nog fan siter jag här med en white portion under läppen likt förbannat. :D Så är livet, och tur är väl det. Man kan ju inte gå runt och ångra sig förevigt om allt!

2008-10-03 @ 19:37:18
URL: http://www.5x.se
Postat av: Tina

Ja alla kan ju inte gilla samma sak =) Rosa och rött är det jag använder på mina läppar =) Men jag har soms agt svårt för knallrött, man ser mer ut som en clown

2008-10-03 @ 22:29:11
URL: http://misstina.blogg.se/
Postat av: Sofia

Haha det var verkligen sjukt kul. Ungefär som när vi pausade filmen och båda bara satt och sturrade på fjärren sen utan att trycka på play.

2008-10-05 @ 19:34:21
URL: http://luckyone.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha Asg ehh jaaa.. så sjukt kul.. ingen reagerar att filmen e pausad glor o glor o sen ba jaha ska vi sätta på filmen igen.. hahahahahahaaaaa

Sofia har du sett smala sussuie btw hahaha ;)

2008-10-06 @ 12:37:36
URL: http://lina83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback