Kryssningen

Ja kryssningen vart grymt lyckad o jag hade skit kul.. fredagen var bäst på Sundeck jättebra musik o underbar stämmning.

Fick många kommentarer om min outfit.. den var populär.. kändes bra med tanke på att jag la iag ut ca 1200 kr på den.. kommer verkligen att handla på CUM: Clubwear i sthlm i fortsättningen riktigt grymma kläder.. får bli en tripp dit sen innan nästa trance kryss som är vid lucia.. shit vad jag längtar redan nu.. så underbart roligt.. träffade en massa trevliga människor..
Lägger ut lite bilder.


 





















Svettig som fan hehe.. dansat som en galning ;)

I dag alla mina slynor ;)

Haha ja i dag alla mina älskade slynor o kianske mans slynor haha ;) så drar jag o Alex på trance kryssningen o det kommer att bli så grymt har längtat i 3 mån nu men nu så är det ÄNTLIGEN dags :Djag ääääälskar trance.


Ska ner på stan först o leta lite kläder sen e det off till båten och checka in sen så klart till tax freen o köpa alkohol ;) för oss som e alkisar Mange ;) faaan vad roooligt det kommer att bli :D


O Johanna o Tony jag saknar er speciellt efter samtalet på msn i går :D haha o ja som sagt du fick ju se min puppy face haha .. puss puss gumman o kram kram Tony din flummiga gurka haha :D


Shit vad kul det här kommer att bli o det roliga e att de e flera som vi känner som ska åka :D

Måste komma ihåg att köpa tutt tejp på stan så att inte mina boobs ramlar ut hehe ;)

Men ni får ha det så kul hemma i v-ås eller vart ni nu befinner er o jag saknar o tänker på er alla :D mina vänner är det bästa jag har slåt allt.. eller ja det absolut bästa o kärastejag har e mina syskon barn dom betyder allt för mig.. faster älskar er.. mina vackra flickor.

Får se om det blir trance i sthlm på lördag eller om vi åker hem till v-ås o kör trance på Å2 .. det visar sig ska vara full ett par dgr nu haha nykter lördag dag iaf hehe ;)

Ja info om kryssen kommer om några dgr o Johanna pics kommer oxå ;)


Puuuuuuss på er alla!!

Den här ska jag ha på trance kryssningen..

Den här ska jag ha på mig på kryssen på tors.


Som sagt mina vänner!!

Ni vet vilka ni e o jag säger det igen!! Jag älskar er så mkt o jag e så tacksam för att ni finns vet inte hur jag skulle klara mig utan er!! Vill att ni ska veta det!!

Annars så var kvällentrevlig i går, mycket vin det känns i dag o alla på jobbet klagar över att jags tinker gammal fylla haha vad ska jag göra liksom.. Försov mig hann inte ens borsta tänderna.. inte fräscht jag vet men vad ska man göra då.. iaf så går dagen lite segt var typ full när jag kom hit o nu e jag bakis.. ska sova på lunchen hehe.

Får se vad kvällen har att bjuda på vette fan om jaghar något vin kvar i bag in boxen haha ...det visar sig.

Nu måste jag jobba!!

NEEEEJ!! JAG VILL INTE!!

Nej jag vill inte låta ditt jävla skit bryta ner mig.. ett mess skulle inte skada bara låta mig veta nåt men nej inte ett skit o om du tänker dumpa mig genom att ignorera ja då vet jag inte vad jag säger..trodde du var bättre än så o att jag betydde med än så.. allt jävla skit som du sagt allt du stressat fram o så ska jag få känna mig att de e jag som gjort det så här..

Nej det kan du glömma..

Men ja det visar sig hur det blir...

Visst väntar jag gärna på nån jag e kär i men då ska det kännas värt att vänta... går jag vidare får du skylle dig själv de e din förlust. Jaja nu ska jag ha kul, har inte sovit bra på två veckor drömt mardrömmar o har magkattar så som sagt nej jag vill inte jag orkar inte så e det bara. Jag tycker så mkt om dig men alla har sina gränser o du har snart tänjt ut mina.


Nej som sagt nu ska jag ha kul.. men som sagt du får ta dina konsekvenser..

Då är det spikat!!

Ikväll så kommer Anne hem till mig o dricker lite vin o öl :D om nån annan känner sig sugen som jagkänner då hehe så e ni välkomna :D

Puss o kram

GRATTIS!!!

Ja men grattis då sega inköpare efter flera månaders tjat o massa massa mail så ska det äntligen beställas det nya sortimentet som dom så fint hade lagt upp ett planogram p som det inte ens fanns koder att beställa på.. det ser ut som crap i min gång för det är 3 st leverantörer som utgår på samma gång så de e tomt o fult överallt.. jag som blev utnämd till den finaste gången i varuhuset förut liksom.. nu blir jag bara deppad av att gå in där o fixa men nu så ska det väl ordna sig.. kan jag bygga om en section nästa vecka o sen när det helt nya sortimentet kommer så är det 3 st sectioner till som ska byggas om kommer att bli superfint o fräscht med lite nytt sen så ska jag tömma badtillbehören o ringa den leverantör som ska bygga om den första sectionen av smedbo så det är grymt mycket som ska göras längre fram..massa ombyggnationer..

Nej jobba igen då

Ska man vina o öla i kväll de e frågan!!

Jahupp ska man dricka lite i kväll då?? E ju helt klart sugen vart ju inget i går hehe men de var nog lika bra jobbar ju tidiga passet i dag på jobbet :) men nu så e rycker det i party tarmen haha.

Nån annan som e sugen ^^ hehe ..

Nu ska jag jobba, städa o fylla på innan helgen.. bläää för att jag jobba helg tack gode gud för att jag jobbar dag i da :D

Ska plocka ihop dom grejer jag behöver till mitt badrum..

Hepp hepp

Kjol efterlyses...

Nån som har en minkjol som e svart o vit rutig som jag kan få låna eller vart man kan köpa en sån i need one to my trance kryssning nästa vacka dårå hehe ;) Har letat överallt i den här stan men hittar ingen.. ska leta sthlm nästa vecka oxå men skulle ju vara skönt att ha det avklarat liksom..

Jorå så att ehm ...

Old times .. tänk om man kunde känns sig så här lugn o harmonisk hela tiden. Va skönt det skulle vara.


Jobbe gör man i dag så sen träna :D

Japp i dag så jobbar jag o står i, har beställt varor o städat hela morgonen sen kört in en massa toaletter o duschar. Känner dock att ryggen gör ont efter att jag packat om alla toaletter för att det ska se snyggt ut.. för jag heter Lina o jag vet inte hur man frågar om hjälp hehe..duuma mig ;)

Ja så det blir jobb till kl 15,45 skööönt med kortis dag :D sen ner på stan o fixa lite sen hem o vänta in Sofia Darl för vi ska träääna :D kommer att bli nice som fan :D nu har jag kommit igång med konditionen så nu ska jag fortsätta i den här takten, äta nyttigt i veckorna o träna så mkt som jag orkar o hinner :D kommer jag att bli lite smalare iaf :D

Men som det disk. mellan bloggarna här att man vill inte ge upp allt roligt bara för att vara smal o jag känner att jag villfesta o ha kul med mina vänner o då får jag träna lite mer o sen det här pulvret som vi käkar några st det verkar ju funka :D jag behöverinte vara superfit bara lite smalare o fastare o det blir jag bara jag rör på mig o äter nyttigt o sen nu får hjälp med förbränningen som verkligen suger kan inte äta nånting utan att kroppem börjar att hamstra direkt..

Jaja så e de.

Nu måste jag jobbe va!!

BUG...

JAG SÄGER BARA DET ATT KOLLA ALDRIG PÅ FILMEN BUG.. DET ÄR DET SÄMSTA SKIT SOM JAG ÅSKÅDAT!!!

Nej vilken skitfilm, jag o Sofia satt mest chockade i soffa över hur kass denna film va.. han lär ju knarkat när han skrev manuset till denna film o dom som gick med på att spela in den måste oxå ha knarkat.. o jag undra var när o hur dom fick tillgång all denna folie o plast haha ja de e komiskt helt enkelt.. Vad säger du Sofia, den filmen vill vi väl vefrkligen se igen ;)
Annars så var kvällen trevlig, förutom att Honey fes mig i ansiktet när jag lyfte upp henne i soffan..blääää.. o sen så skulle hon promt ligga o kramas o flåsa bakom mig i soffan hehe.. hon behövde lite kärlek stumpan..

Nepp om man ska sova snart då...


Träffa Malin gumman..

Ska träffa min underbara Malin på stan, gör mig alltid glad gumman.. som sagt ni mina vänner e alla underbara...älska er.


Ska luncha på stan iaf, måste bli nå nyttigt för min del.. vill ju bli smal.. ska snart dricka pulvret som ska intas innan måltid.


Har inte så mkt att berätta nu, e ju samma visa just nu som snurrar i mitt huvud som jag inte ens orkar prata om vill bara vakna upp ur denna mardröm. 


Om man ska ta o sminka sig lite då..

Jag o Lenita en jobbarkompis :D


Egopic..




Puss på er...

Mina vänner...

Mina vänner är det bästa som finns o utan er så skulle jag inte vara nånting.. vet verkligen vilka som e mina riktiga vänner o jag älskar er massor!! Puss puss på er!!

Jag o bästa Babe..


Jag o bästa Liten

Me and best Darl

Jag o Bästa Anna



Jag o underbara o bästa Madde



Jag o min bästa trance slyna Alex;)



Jag o min bästa Malin

Jag o bästa Pumisen...


Vet att ni alltid finns där för mig .. puss på er..

Pengar..

Pratade med mtt försäkringsbolag i dag o jag har en överfallsförsäkrig o nu ska jag få en stor ersättning för misshandeln i Sthlm vilket jag inte alls var beredd på så jag tackar o tar emot, äntligen nåt positivt som händer mitt i skiten... o snart en ny mobil igen. Ska försöka rycka upp mig så gott det går iaf nu.. fixa naglarna ska jag göra innan kryssen oxå tänkte jag.. hoppas att jag tappat några kilon tills dess.. magen e alldeless för stor o pluffsig nu. Men med bra mat o massa träning så ska det gå :D o nu det här pulvret som vi dricker.. kan ju hoppas att det gör sitt så att säga..har vant mig vid smaken nu iaf, det glider liksom bara ner nu hehe.. men ja det kanske finns lite ljus längst fram i tunneln.. jag ska bara ta mig dit oxå. Var längesen jag kände mig så här nergången men som sagt jag tar mig alltid upp igen på ett eller annat sätt. Får se om det blir nå festa i helgen, skulle vara trevligt o dricka lite o lyssna på trance.. men det visar sig


Har iag tittat på en ny skräckserie i dag det finns 8 avsnitt ute än så länge Fear Itself heter den o den var helt okej, sköna avsnitt som e ca 45 min utan reklam alldeless lagom att titta på..Håller på o tar hem The Strangers nu hoppas att den e bra, behöver en bra skräckis nu. Sen så väntar jag på en film som heter Mirrors den verkar oxå vara skitbra. Älska skräckfilmer, det bästa.

En gammal sminkning


Gammal bild, full hos Mallan


Den gamla goda tiden....

Snyggt med svart hår men så jobbigt att färga hela tiden..

Nere..

Önskar att jag inte behövde ligga nere på botten hela tiden, så fort jagtar mig upp till ytan så sjunker jag ner igen :(

Ledsen, sårad o nere.






Önska att jag var så här smal i ansiktet igen.. måste bli det..

David Hasselhoff..

Haha *asg* snart så ska jag hem till Puman o kolla på Anaconda 3 med David Hasselhoff.. haha ja menar det kan inte slå fel, kan man få en bättre film haha *asg* det kommer att bli som den bästa komedin man sett.. mannen med den krulliga bringan o den snygga springstilen som frustar som en tjur när han lubbar.. hehe jepp det kommer nog att bli en underhållande film som kan få en på bra humör en liten stund iaf. Är ju som sagt rätt så deppad nu så lite roande film just nu med pumisens sällskap e inte helt fel. Har inte lust att sitta o vänta på att mobilen ska ringa o att man ska få höra beslutet. Nepp inte gå ner sig helt... Men en värktablett mot den värkande ryggen o nacken skulle inte vara helt fel. Har sjukt ont just nu.

I går så vart det lugnt, filmkväll med Hanna babe. Vi hade mysigt med glass o filmen Dead Mary som btw hade ett kasst slut men ändå funkar att titta på.. sen så har jag laddat ner en skräck serie som verkar okej så bränt ut den o Anaconda 3 o nån film som Heter The Hive.. får kolla på B-skräckisarna just nu för alla bra har man sett redan så nu går man på B-filmsarkivet hehe..


Nehepp om man ska ta o klä på sig då, skjutsen kommer snart.

Love you babe, tack för i går. Babe o ja i Munga förra helgen.




Hihi, tittut i glaset..


Den e ju min snyggaste..

Festar..

Festar hemma med Anna, snart ivägpå fest :D ska bli nice.. sitter en massa skit i skallen just nu... det är inte jag utan du som måste lösa dina problem men ändå måste jag lida.. när ska jag få vara helt lycklog utan stora problem jag bara undrar .. känne ratt jag skiter i allt nu o gör det som faller mig in.. kan inte ge allt av mig själv o hålla mig uppe på ytan så e det bara.. jag älskar dig men ja alla har en gräns ... men mina vänner e underbara dom ger mig den styrka jag behöver o jag e tacksam att jag e så stark som jag e som person.. mycket kan bryta ner mig men jag tar mig alltid upp igen på nåt sätt.. depprisonen finns alltid nära men den lyckas aldrig att bryta ner mig helt... jag kan ha ångest så jag vill spy o kanske aldrig mer vakna upp men ändå så finns jag här varje dag.. de e nåt som håller mig uppe iaf.. jag är tydligen här av en anledning.. eller.. shit the same du eller ingen annan ska inte bryta ner mig jag har inte tagit all denna skit i mitt liv för att bara e upp.... aldrig.

Men mina vänner o ni på mitt jobb som gör mig glad tack till er alla jag e tacksam.. många ser mig som en kall bitch o jag anklagar ingen men ni som känner mig vet vem jag e o jag bev isar inget annat.

puss på er älskar er alla..bildinlägg kommer nu ska vi festa vidare,


Pussen

Rånad o nedslagen..

Jupp jag o Sofia fick ett ryck att åka till sthlm på gatufesten men ja jag vart av med mobilen, en kille snodde den ur handen på mig jag vart förbannan o sprang efter o sa att han skulle ge tillbaka den o hans jävla polare försökte putta bort mig men jag var envis men till slut så lackade dom o killen sparkade ner mig o fortsatte tydligen sparka sen sa Sofia men et märkte jag inte ens för jag var så jävla förbannad.. shit fan alltså jag reste mig upp o gick efter igen men dom va borta o ingen polis ville hjälpa men nu har jag anmält det o min telefon o kort e spärrat spärrade redan i natt tji fick ni era j'ävla blattar.. förlåt mig men nu bryr jag mig för dom var det jävla ididoter säger jag bara.. så nu försöker jag samla ihop alla nr som fanns i mobilen.. *suck* ..

Nej nu ska jag träffa Madde.. ni som har min msn o facebook skicka era nr till mig..

Hemm igen o nysolad..

Jupp då var man hemma igen då ska umgås lite med vännerna sen så e det jobb igen nästa vecka.. it kind of sucks.. men men så e det.

Har precis vart o solat ska se om jag orkar ha på mig brun utan sol oxå.. sen så blir det stan med puman o i kväll så tror jag att det blir film med Hanna men jag vet inte det visar sig..


Har inte så mkt att skriva e lite tankspridd o förvirrad över en sak som e väldigt jobbig men de e bara att biat ihop o vänta på vad som händer o sker ska som sagt träffa mina underbara vänner som jag saknat.. Började med att åka till puman i går o hon trackade sönder mig o skyllde påatt jag vart borta för länge o att hon behövde ta igen förlörad tid *asg* för vi e ju så normala.. det bästa va när hon sprang some n galning genom vardagsrummet haha *asg* hon gör mig glad pumisen min :D

Ska väl ta o försöka pallra mig in i duschen men dte går segt här hehe har fastnat inne på facebook...

Nepp om man ska göra  ett ryck då..

Sola solarium...

Jag vill sola solarium undrar om man ska åka in till Gnesta o sola lite innan Filip kommer hämtar mig sen hos Erika o Michelle:D Dom har såna där bra solarium där som vi har i v-ås. Helt nya o fräscha, finns ståsolarier oxå men jag föredrar att ligga o mysa lite känns så skönt efter med lite ljusterapi hehe ..men man får se till att man inte solar för ofta för då blir man ful o rynkig. Men har solat 3 ggr nu på flera månader så nu kan jag ligga i igen hehe ;)

Jag är inte så mkt för att ligga ute o steka eftersom att det blir för varmt o jag får då genast världens huvudvärk o har dessutom ingen ro i kroppen för att ligga o glassa en hel dag i solen, men nu så kan man sola solarium med gott samvete hehe ;)

Pissväder.

Jävla pissväder, regnar hela tiden. Jag som skulle ut o gå hoppas att det blir uppehåll nån gång. Jag har ju som sagt lite vikt att bli av med, speciellt nu efter semestern när man har ätit o slappat o festat. Ser ut att vara gravid liksom o som en fotboll i ansiktet.. fattar inte varför allt ska sätta sig i ansiktet o på magen på mig. Avskyr att vara så runf i ansiktet inte alls fint inte på mig iaf, sen så den där jävla dubbelhakan som jag får o inget hakparti.. men nepp det ska det bli ändring på nu, äta nyttigt o ut o röra på mig o ner i gymmet i källaren när jag kommer hem sen. Man vill ju inte nyss ha blivit tillsammans med nån o se ut som ett fläskberg.. nix. Men allt går o ordna bara man e envis. Sen så e våra grejer on the way från tullen :D äntligen. Ja de e tur på ett sätt att det inte e badväder för jag badar inte med den här kroppshyddan, no way.

Filip ska jobba över i dag det suger ju en del, har funderat på om jag ska åka hem men jag stannar nog lite till får se hur det blir.

Kollade igenom kort i går o såg att jag inte lagt ut nå bilder från midsommar hos Jonas så lägger ut några nu lite såhär försent hehe..

Jag o Sofia Darl




Davve i sin extremt snygga stråhatt haha



Igen hehe



Jonas som har extrem ångest över vart han ska ställa grillen haha.



Sofia


Alex o Jonas



Anette o  Tomas


Jag o Anna


Egopics hehe ;)                                 Jag o Sofia igen
   


Bättre sent än aldrig hehe

Såhär kul hade vi :D

Hittade lite vimmelbilder från Monday bar på berns förra måndagen på mig o Alex o vi ser iag ut o ha grymt kul...

Adrenalin kick AB

Im looking kind of crazy hahahahaaa..
Hehehe


Sån skön bild på Alex :D


Jepp crazy it is..


Såå sjuuukt kul var det.. längtar till kryssen :D






Efter kryssen så ska jag o Alex gå på rave i sthlm 1500 personer ska dit kommer att bli sjukt grymt.. finns ingen bättre musik än trance.. man får sån kick av att dansa till det...Älska trance :D